DAIKIN представляє новий модельний ряд інверторних чиллеров в сегменті малих холодильних машин

Наприкінці серпня 2011 року компанія DAIKIN Europe NV анонсувала випуск нового модельного ряду чиллеров EWA / YQ ~ BA в сегменті малих холодильних машин.

Новий модельний ряд чиллеров EWA / YQ ~ BA від DAIKIN працює на безпечній холодоагенті R 410A і уособлює всі переваги інверторного управління чиллеров невеликого розміру.

Інтегроване інверторне управління цих чиллеров адаптує швидкість обертання компресора до фактичних потреб при охолодженні / опаленні, забезпечуючи роботу чиллера з оптимальною ефективністю незалежно від умов теплового навантаження. Споживання лише необхідної кількості енергії, чітко відповідного тепловим навантаженням, мінімізує річні експлуатаційні витрати і скорочує терміни фінансової окупності холодильної машини.

Ключові переваги нового модельного ряду чиллеров DAIKIN: надзвичайно стабільна температура води на виході з теплообмінника, знижені рівні шуму, прискорена реакція на системні вимоги, знижені вимоги до пускового струму і оптимальний коефіцієнт потужності (завжди> 0.95).

Управління вентилятором також засновано на інверторне управління. Чиллери EWA / YQ ~ BA від DAIKIN демонструють найкращі показники роботи на часткових навантаженнях у своєму класі, зі значенням коефіцієнта ESEER до 4.5.

Нові чиллери EWA / YQ ~ BA від DAIKIN розроблені з можливістю легкого доступу до ключових компонентів і високим рівнем зручності технічного обслуговування, що істотно збільшує термін служби системи. Базовий гідромодуль може бути оснащений опціональними, що встановлюються на заводі насосами з середнім і високим зовнішнім статичним тиском. Потреба в буферному баці повністю відпадає, що ще більше знижує терміни окупності системи. Чиллери EWA / YQ ~ BA від DAIKIN оснащені програмованим контролером і підтримують можливість роботи з додатковими віддаленими засобами управління.

Новий модельний ряд чиллеров EWA / YQ ~ BA від DAIKIN - це системи з інверторним спіральним компресором, потужністю охолодження від 17 до 75 кВт. Чиллери доступні в семи типорозмірах з 1-й або 2-мя хладагентнимі контурами.

Як повідомляє компанія `Ліконд`, офіційний торговий партнер DAIKIN в Україну, на українському ринку чиллери EWA / YQ ~ BA від DAIKIN будуть доступні вже восени 2011 року. Прийом замовлень на нові системи відкривається з вересня 2011 року для жовтневої поставки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9276