ЛД-Крим - представник ЛІКОНД в Криму та Херсонській області

Незважаючи на складну ситуацію на кондиціонерному ринку України в 2012 році, тривало успішний розвиток каналів дистрибуції обладнання марки DAIKIN. На території Криму і Херсонській області розпочав роботу новий повноважний представник компанії ЛІКОНД - офіційного торгового партнера DAIKIN в Україні - компанія «ЛД-Крим».

Компанія ЛІКОНД завжди приділяла увагу розвитку своєї дилерської мережі. На сьогоднішній день, крім роботи зі спеціалізованими інсталяційними компаніями з головного офісу в Києві, компанія ЛІКОНД здійснює дистрибуцію обладнання через свої філії та повноважних представників у великих містах.

Робота з таким грандом кондиціонерного ринку, як DAIKIN, зобов`язує компанію ЛІКОНД ставити як перед собою, так і перед партнерами найвищі цілі. Стратегічна задача, що стоїть перед компанією «ЛД-Крим» - стати стабільним лідером кондиціонерного ринку Криму і Херсонської області в найближчі 2-3 роки.

Очевидно, що кожен регіон України має свою специфіку. Не є винятком і Південний регіон. Його особливість - у відсутності явної сезонності. Завдяки унікальним природним умовам Криму та Херсонщини, потреба в кондиціонуванні існує цілий рік.

У Криму кондиціонер можна купити як у фірм, які знаходяться на території півострова, так і у розташованих в Києві, Донецьку, Харкові та в інших містах України. Але величезним мінусом в роботі останніх компаній є їх віддаленість від дилерів. Наявність складу «ЛД-Крим» у Сімферополі скорочує терміни доставки кондиціонера кінцевому покупцеві до 1-2 днів.

Фахівці «ЛД-Крим» надають допомогу дилерам у проведенні зустрічей з замовниками, роз`ясненні переваг устаткування DAIKIN. Також вони проводять вивчення споруджуваних об`єктів, виїжджаючи на місце будівництва, і враховують їх специфіку при більш якісному підборі обладнання. Крім цього, на базі офісу «ЛД-Крим» проводяться заняття з навчання технічних фахівців і монтажників компаній - дилерів. Це зручно тим, що немає необхідності відправляти людей у ​​відрядження.

Активна і оперативна допомога колективу компанії «ЛД-Крим» своїм дилерам вже посприяла тому, що кліматичне обладнання ТМ DAIKIN встановлено на багатьох об`єктах Криму і Херсонської області. До прикладу, на ЮБК це: МДЦ «Артек», готель «Пальміра Палас», санаторій «Білорусь»; в м. Сімферополь: ТЦ «Берг», будівля телекомпанії ІТВ, ТОВ «СімСітіТранс»; у м. Севастополь - ТЦ «Ален ».

В даний час в "ЛД-Крим» працює 8 чоловік. Адреса компанії: 95001, Україна, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Некрасова, 18а. Контактні номери телефонів: 065 260-XX-XX Показати телефон+380 652 606 565, 60-64-74; 050 496-XX-XX Показати телефон+380 50 496 9292, 098 335-XX-XX Показати телефон+380 98 335 1639
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10339