Компанія ЛІКОНД випустила нове керівництво з експлуатації систем опалення Daikin Altherma Flex

В кінці вересня 2012 року компанія ЛІКОНД випустила довідкове керівництво для систем опалення серії Altherma Flex, призначених для об`єктів комерційного призначення.

Дане довідкове керівництво містить інформацію про параметри системи і конструктивних рішеннях для її застосування з декількома високотемпературними блоками Altherma, встановлюваними паралельно, які використовуються як для центрального опалення, так і охолодження та / або виробництва гарячої води.

Довідкове керівництво, випущене компанією ЛІКОНД, поширюється на зовнішні блоки EMRQ8/10/12/14/16AAY1, які поєднуються з відповідними внутрішніми блоками системи: EKHVMRD50/80AAV1, EKHVMYD50/80AAV1, EKHBRD011/014/016ACV1 і EKHBRD011/014/016ACY1. При цьому, в керівництві не розглядаються конкретні інструкції по монтажу або експлуатації блоків - дану інформацію можна отримати з стандартних інструкцій з монтажу та експлуатації.

Довідкове керівництво для систем опалення серії Altherma Flex, випущене компанією ЛІКОНД, є перекладом з англійської мови та призначене, в першу чергу, для співробітників та дилерів, що займаються просуванням систем опалення Daikin Altherma Flex. Слід зазначити, що в майбутньому даний посібник буде оновлюватися і розширюватися на підставі досвіду різних кліматичних компаній, одержуваного при монтажі та експлуатації обладнання по всій Європі.

Як повідомлялося раніше, компанія DAIKIN розробила нову систему опалення Altherma Flex, спеціально для великих комерційних приміщень. Завдяки діапазону потужностних можливостей від 20 до 500 кВт, дана система підходить для різних об`єктів, таких як багатоквартирні будинки, офісні будівлі, готелі і т. д.

Як повідомив Крістоф Пірсман, відповідальний за продажі Daikin Europe NV в регіоні Східної Європи і країнах СНД, поряд з опаленням та подачею гарячої води, система Altherma Flex має можливість підключення до панелі сонячних батарей. Недавній аналіз ефективності показав, що з такою системою витрати на електроенергію скорочуються на 35%, а викиди СО2 - на 70%, що є переконливим показником енергоефективності та екологічності Altherma Flex.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10212