Українським фахівцям були представлені нові моделі чиллеров компанії DAIKIN 2012

18 листопада 2011 в Києві, в конференц-залі Президент Готелю відбувся семінар компанії DAIKIN EUROPE NV, ключовою темою якого стали холодильні системи виробництва компанії DAIKIN. У семінарі взяло участь більше 90 фахівців кліматичного ринку з усієї Україні.

Чіллерние системи вже підтвердили свою ефективність на об`єктах різного призначення - починаючи з промислових підприємств і закінчуючи великими магазинами і готелями.

Компанія DAIKIN EUROPE N.V. продовжує знайомити українських фахівців з новинками обладнання і, усвідомлюючи необхідність в неухильному зниженні навантаження на навколишнє середовище, в 2012 році компанія DAIKIN посилює акцент на енергоефективності устаткування, що випускається.

На семінарі з доповідями виступили інженер-спеціаліст з розвитку бізнесу, представник московського офісу компанії DAIKIN EUROPE NV, Максим Михайличенко, і Хуберт Гейтез (Hubert Gatez), директор напрямку прикладних систем компанії DAIKIN EUROPE NV

Учасники семінару отримали інформацію за такими напрямками:
• Про нові модельних рядах чиллеров DAIKIN 2012
• Про особливості номенклатури моделей чиллеров DAIKIN
• Про концепцію фрікулінга для чиллеров і технічних рішеннях на його основі для чиллеров DAIKIN
• Про можливості та особливості реалізації функції рекуперації теплоти в чиллерах DAIKIN

На прикладі кількох нових серій чиллеров були продемонстровані широкі експлуатаційні можливості холодильного обладнання марки DAIKIN, що характеризуються низьким значенням експлуатаційних витрат. Нові серії чиллеров DAIKIN 2012 року, особливо з інверторним управлінням компресорів і вентиляторів, забезпечують найвищі показники рівнів сезонної енергоефективності в своєму класі. У новій серії інверторних чиллеров EWA / YQ ~ BA (діапазон холодопродуктивності від 17 до 75 кВт), що працюють на холодоагенті R-410A, коефіцієнт сезонної енергоефективності ESEER * досягає 4,8. У новій серії чиллеров EWAD ~ CZ (діапазон холодопродуктивності від 635 до 1800 кВт), що працюють на холодоагенті R-134a, коефіцієнт сезонної енергоефективності ESEER завдяки інверторне управління досягає найвищого значення на ринку: 5.8. Як і попередні моделі чиллеров DAIKIN, нові чиллери розроблені з урахуванням екологічних вимог, що забезпечують зниження обсягів відходів та раціонального використання енергії.

Володимир Степура, директор компанії `Ліконд`, офіційного торгового партнера DAIKIN в Україні, вважає, що чиллери DAIKIN вигідно відрізняються від конкурентів гнучкістю застосування за рахунок широкого ряду базових моделей і наявності численних опцій: `Не мають собі рівних в плані точності підтримки параметрів, високою продуктивності, надійності, низького рівня шуму, легкості експлуатації, простоті технічного обслуговування, високоефективні чиллери компанії DAIKIN сьогодні є дійсно оптимальним і економічно вигідним рішенням по забезпеченню як комфортного, так і технологічного кондиціонування повітря `.

* ESEER (від European Seasonal Energy Efficiency Ratio) - європейський коефіцієнт сезонної енергетичної ефективності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9600