Компанія HOVAL представила огляд виробництва кліматичних систем на своєму заводі в Словаччині
HOVAL

Компанія HOVAL представила огляд виробництва кліматичних систем на своєму заводі в Словаччині

Компанія HOVAL, один з лідерів ринку децентралізованих систем кондиціювання й вентиляції в Європі, представила огляд виробничих потужностей на своєму заводі в м. Істебна (Північна Словаччина).

Кліматичні системи HOVAL на заводі в Словаччині виробляються з 2006 року. Завод компанії площею в 8000 кв м щорічно випускає більше 2500 установок, серед яких такі системи як TopVent, RoofVent, AdiaVent, ServeLine (новинка компанії, розроблена спеціально для дата-центрів) і т.д.

Персонал заводу робить усе, щоб постійно покращувати кількісні та якісні показники виробництва, встановлюється нове технологічне обладнання, за кожним процесом здійснюється жорсткий контроль. Одна з поточних завдань щодо поліпшення роботи - оптимізація процесів: скорочення часу виробництва, оптимізація складських запасів комплектуючих, енергоефективна ліквідація відходів та багато іншого.

Важливу роль грає і мотивація персоналу. Для працівників заводу постійно проводяться спеціалізовані тренінги, існує система нарахування бонусів за підсумками оцінки роботи того чи іншого співробітника підприємства.

Однак, головною своєю метою представники HOVAL називають задоволеного клієнта, який може гідно оцінити високоякісні рішення компанії, що допомагають значно скоротити витрати на енергоресурси, що споживаються при роботі кліматичних систем у великих приміщеннях.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10318