Компанія DAIKIN будує найбільший завод з виробництва кондиціонерів повітря в Китаї

У вересні 2011 р. компанія Daikin Industries Ltd. оголосила про свої плани по будівництву найбільшого заводу з виробництва побутових кондиціонерів повітря в Китаї.

Так, Daikin Industries Ltd планує інвестувати близько 18 млрд. Ієн ($ 235 500-XX-XX Показати телефон235 500 000) у будівництво заводу з виробництва побутових кондиціонерів повітря в Китаї, який стане найбільшою виробничою базою Daikin.

Початок роботи нового заводу Daikin заплановано на квітень 2012 року. Нові виробничі потужності розмістяться недалеко від іншого, вже існуючого, заводу компанії в Сучжоу, провінція Цзянсу. На новому заводі буде працювати близько 4000 чоловік. Планована річна продуктивність заводу - 1,5 млн. одиниць техніки на рік.

Торік обсяги продажів кондиціонерного підрозділу компанії Daikin Industries Ltd. склали близько 1 трильйона Ієн (крос-курс $ 1 = 76,420 Ієн), що дозволило компанії вийти на 1-е місце на світовому кондиціонерному ринку.

Компанія Daikin прогнозує подальше зростання продажів кондиціонерів повітря, головним чином на ринках країн, що розвиваються. Велика увага приділяється швидко зростаючому китайському ринку.

Згідно амбіційним планам компанії, консолідовані обсяги продажів Daikin Industries Ltd. в 2015 фінансовому році повинні досягти 2 трлн. Ієн.

З метою розширення обсягів виробництва і продажів і буде побудований новий завод в Китаї.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9421