Партнери та представники ЛІКОНД відвідали підприємство DAIKIN в Бельгії
Фото: Ліконд

Партнери та представники ЛІКОНД відвідали підприємство DAIKIN в Бельгії

З 7 по 10 лютого 2013 делегація дилерско-партнерської мережі компанії ЛІКОНД відвідала одне з Європейських виробничих підприємств компанії DAIKIN в Остенді (Бельгія).

Експерти українського кліматичного ринку отримали прекрасну можливість ознайомитися з виробництвом передових кліматичних рішень DAIKIN, таких як системи VRV, чиллери, теплові насоси Altherma і системи Sky Air. Крім того, гостям було продемонстровано особливості виробничого процесу одного з найбільш сучасних підприємств світової кондиціонерної галузі.

Philippe Vandesteene, один з найдосвідченіших співробітників DAIKIN Europe NV, провів розширену корпоративну презентацію для українських фахівців в приміщенні демонстраційного залу Solution Plaza компанії DAIKIN Europe NV. Українській делегації були наочно представлені всі останні і найбільш успішні технологічні розробки одного з гігантів світового кондиціонерного ринку. Особливий інтерес у гостей викликала новинка компанії DAIKIN - внутрішній блок касетного типу з повністю плоскою поверхнею, що поєднує в собі елегантний і сучасний дизайн, високий рівень продуктивності та енергоефективності.

В ході поїздки, дилери та партнери компанії ЛІКОНД побачили останні і найбільш успішні технологічні розробки одного з гігантів світового кондиціонерного ринку, отримали відповіді на запитання та поділилися досвідом роботи на українському кліматичному ринку.

Наступне відвідування виробничих потужностей DAIKIN, а саме - заводу по виготовленню спліт-систем DAIKIN в Пльзень (Чехія), представниками дилерско-монтажних організацій, партнерів і замовників компанії ЛІКОНД, заплановано на середину квітня 2013 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10572