Комфортне рішення від Hoval для працівників заводу Nestle

Компанія Hoval, що спеціалізується на децентралізованих системах вентиляції та кондиціонуванні великих приміщень, забезпечила комфортний клімат на виробництві компанії Nestle в м. Бук (Угорщина).

Сучасний виробничий цех на заводі в Буке, площею 10 000 кв м., був оснащений шістьма даховими кліматичними установками Hoval RoofVent ® LW-10, кожна з яких має продуктивність 8000 м3/ч і управляється індивідуально. Завдяки системам Hoval, повітря в приміщення надходить без протягів. Система забезпечує не тільки комфортне і чисте повітря, але і допомагає економити: завдяки використанню децентралізованої рекуперативної системи у великому приміщенні, витрати на енергію значно скорочуються.

Всесвітньо відома компанія Nestle, один з лідерів світового ринку з виробництва продуктів харчування, активно працює в Угорщині з початку минулого століття, в цій країні розташовано 4 заводи компанії, на яких в цілому працює 1600 чоловік. А компанія Hoval, в свою чергу, відповідальна за забезпечення комфортного клімату в одному з них - у місті Буке, де виробляються корми для домашніх тварин.

Неповторну атмосферу комфорту, подаровану Hoval, відчули всі, хто побував на відкритті заводу, в тому числі - ТОП-менеджмент компанії. Але більше всіх були задоволені працівники заводу, адже саме для їх комфорту компанія встановила в цеху енергоефективне обладнання Hoval RoofVent ®.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10373