ЛІКОНД попереджає: неякісний монтаж небезпечний для Вашого гаманця і здоров`я

За більш ніж десять років роботи на кліматичному ринку України, компанія ЛІКОНД зарекомендувала себе одним з провідних українських кондиціонерних операторів, а також накопичила величезний досвід по частині проведення шеф-монтажу, запуску в експлуатацію та технічного обслуговування найрізноманітніших систем кондиціонування повітря - починаючи з простих побутових сплитов, і закінчуючи важкими і високопотужними холодильними машинами промислового призначення.

У міру більш широкого поширення Інтернет-магазинів, призначених, насамперед, для реалізації товарів (у т. ч. побутової електроніки), не потребують щільного професійно-технічного супроводу при введенні оних в експлуатацію, а також з настанням фінансової рецесії в останні кілька років , стала очевидною тенденція придбання споживачами кондиціонерів, не забезпечених кваліфікованими і сертифікованими монтажними послугами.

Незважаючи на цілком зрозуміле і природне бажання заощадити під час економічно напружених періодів, практика окремої покупки сплита-системи з подальшим пошуком осіб, `стикалися` з цим типом обладнання і приголосних провести монтаж кондиціонера задешево, потенційно завдає шкоди не тільки почалася формуватися культурі придбання та установки побутових систем кондиціонування повітря на українському ринку, але також і бюджету, а найголовніше - здоров`ю споживачів, їх співробітників або членів їх сімей.

У зв`язку з цим, компанія ЛІКОНД не втомлюється застерігати майбутніх користувачів кондиціонерних спліт-систем від некваліфікованого монтажу сторонніми `фахівцями`:

`Під час кризи почастішали випадки покупки кондиціонерних спліт-систем через звичайні Інтернет-магазини, які не мають у своєму штаті профільних технічних фахівців, в той час, як кондиціонери повітря є досить складним устаткуванням, що вимагає якісної і професійної установки`, - зазначає Володимир Степура, директор компанії ЛІКОНД. `На жаль, багато клієнтів економили на обладнанні та монтажу, що вже позначається на якості роботи техніки. До того ж, виникає пряма загроза здоров`ю користувачам від неправильно встановлених кондиціонерів `, - додав пан Степура.

Провідні Європейські кондиціонерні ринки, такі як Франція, Німеччина та ін, активно лобіюють в даний час заборону на некваліфіковані монтажні послуги, а також продаж спліт-систем з вартістю установки. Японська компанія DAIKIN підтримує ініціативу німецької кліматичної галузі на заборону продажу спліт-систем особам без відповідної підготовки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9235