ЖК Hello House відзначений професійною нагородою

ЖК Hello House відзначений професійною нагородою

У січні підбито попередні підсумки премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Серед столичних новобудов професійною нагородою відзначено ЖК Hello House від Nice Development
Hello House – житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою зводиться забудовником Nice Development у Дніпровському районі Києва, поряд із парком та озером. Три багатоквартирні будинки, спроектовані в одному архітектурному стилі та об'єднані загальною прибудинковою територією. Проектом благоустрою прибудинкової території передбачені дитячі майданчики з безпечним покриттям та сучасними ігровими зонами для різного віку, спортивний майданчик та тренажери, паркова алея, зелені зони відпочинку та ресторан з літньою терасою.
Комплекс Hello House будується у районі з добре розвиненою соціальною інфраструктурою. Поруч із новобудовою знаходяться зупинки громадського транспорту, дві транспортні розв'язки, а також зупинки міської електрички. У пішій доступності від новобудови розташовані невеликі продуктові магазини та супермаркети великих торгових мереж, а за кілька хвилин їзди - Троєщинський та Рибний ринки. Неподалік комплексу є два торгово-розважальні центри, з магазинами ресторанами, кінотеатрами, а також Sky Family Park з фуд-кортом, пляжем, лаунж на газоні, басейном, дитячою ігровою зоною, вейк-станцією та іншими розвагами на воді.
Поблизу також розташовані кілька дитячих навчально-виховних закладів, спортивна та музична школи, гімназія. Для занять спортом поряд з будинком обладнані тренажерний майданчик та спортивне поле, а за кілька хвилин їзди знаходяться фітнес-клуби. З медичних закладів неподалік новобудови розташовані медичний центр, амбулаторія та міська клінічна лікарня.
Стіни будинків ЖК Hello House зводяться з газобетону за монолітно-каркасною технологією та будуть утеплені мінеральною ватою, під декоративне оздоблення. Прибудинкова територія буде закритою (без авто та сторонніх), з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Для автомобілів мешканців передбачені відкрита стоянка та підземний паркінг з охоронною системою та цілодобовим відеоспостереженням. В'їзд на територію комплексу буде обладнаний стаціонарним контрольно-пропускним пунктом з автоматичним шлагбаумом, а під'їзди - зовнішніми та внутрішніми відеодомофонними системами.
Забудовник пропонує покупцям просторі квартири з високими стелями та широкими вікнами, які дають можливість правильного зонування житлового простору.
ЖК Hello House нагороджений професійною будівельною премією у номінації «Зразковий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та комфорт» за створення унікальної концепції житлового комплексу закритого типу, вдале розташування поряд із парком та озером, близькість розвиненої міської інфраструктури.
Докладніше про цю новобудову читайте на сайті
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щороку оцінює найкращі проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій.
Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії у професійній спільноті,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти та проекти.
Лауреатами премії у 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, а також масштабні новобудови Академ-Квартал 4U, Riverside та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15283