Відзначено провідний девелопер Чорноморського регіону

Відзначено провідний девелопер Чорноморського регіону

У січні підбито підсумки премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Серед одеських забудовників професійною нагородою відзначено групу компаній «ZEZMAN»
ZEZMAN – це група компаній, основною діяльністю якої є професійне управління інвестиційними проектами у сфері нерухомості. Група здійснює повний цикл робіт - від всебічного аналізу окремого проекту до введення об'єкта в експлуатацію з подальшим його обслуговуванням. Компанія розпочала свою роботу на ринку України як девелопер, який спеціалізується на проблематиці недобудов. У 2013 році одним із перших проектів став житловий комплекс, будівництво якого було заморожено попереднім девелопером на 5 років. Будівництво було відновлено. Комплекс був названий ЖК Париж, добудований за 2 роки, введений в експлуатацію та заселений.
Наступним проектом групи компаній «ZEZMAN» стало ARTVILLE, містечко з чотирма житловими кварталами та капсульним парком. Стіни містечка прикрашені муралами, а фасади будинків оформлені до незвичайного стилю. У кожному з чотирьох кварталів є свої внутрішні закриті двори із зеленими насадженнями та альтанками. У центрі комплексу розташовані капсульний парк із зонами активності та відпочинку. Серед особливостей цього житла – дизайнерські планування та можливість об'єднання квартир, видові квартири з панорамним склінням, багаторівнева цифрова система SMART, власна сервісна компанія, що обслуговує будинки.
Новий проект девелопера ЖК KEKS будується поряд з Одесою та складається з десяти 5-поверхових будинків, кожен з яких утворює закритий усередині дворовий простір без машин. Планується облагородити пішохідні зони декоративними деревами, кущами та квітковими клумбами, а на невеликих земельних ділянках зробити кухонні сади, де самі мешканці зможуть вирощувати овочі та ягоди. Будинки зводяться з керамічної цегли, яка зберігає оптимальний мікроклімат у приміщенні. Планування квартир ергономічні (відсутні зайві коридори, перегородки та глухі кути) та різноманітні (від смарт-студій до дворівневих пентхаусів).
Urban Market – новий етап розвитку проектного портфеля групи компаній «ZEZMAN» у сфері житлової та комерційної нерухомості. Загальна площа об'єкту складає 1,6 га. Urban Market складається з п'яти кластерів: освітнього (дитячий садок та школа), Wellness-кластера (фермерський ринок, спорт-клуб та медичний центр), транспортного (ARTVILLE Bus Point та підземного паркінгу), шопінг-кластера (торговельні галереї з fashion-магазинами), фуд-корт, різні послуги), ділового (бізнес-центр та готель). Реалізація проекту розділена на три етапи та розпочата у 2021 році.
Група компаній «ZEZMAN» нагороджена професійною будівельною премією у номінації «Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації» за успішну реалізацію житлових проектів, соціальну відповідальність та відповідність трендам світової урбаністики.
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щороку оцінює найкращі проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії у професійній спільноті,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти та проекти.
Лауреатами премії у 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, Citysonsult Development, Blago developer, а також масштабні новобудови Legenda, Академ-Квартал, Riverside, Orange Park та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15269