Blago developer визнано провідним девелопером Івано-Франківщини

Blago developer визнано провідним девелопером Івано-Франківщини

У січні підбито підсумки премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Серед регіональних будівельників професійною нагородою відзначено івано-франківську компанію Blago developer
Інвестиційно-девелоперська компанія Blago developer, одна з найбільших у Прикарпатті, вже понад 18 років працює на ринку нерухомості. Забудовник успішно реалізував кілька амбітних проектів, застосовуючи сучасні архітектурні рішення, інновації та нові технології. Наразі компанія будує 11 об'єктів, загальна площа яких становить понад 830 тис. квадратних метрів. Усі проекти відповідають міжнародним стандартам екологічності та енергоефективності. Кожен із них є гармонійною екосистемою інфраструктурних та технологічних рішень. Основними перевагами житлових об'єктів компанії Blago developer є вдале розташування, функціональні продумані планування квартир, програми лояльності, якість будівництва та матеріалів, відмінна інфраструктура та організація простору для відпочинку.
Забудовник пропонує широкий асортимент житла – 11 комплексів у різних районах Івано-Франківська з житлом різного класу (еліт, бізнес, комфорт) та типу (стандарт-квартири, smart-квартири, lite-квартири, пентхауси, апартаменти, котеджі), а також понад 120 варіантів планувань. Крім того, покупцям житла надається можливість авторського внутрішнього перепланування та допомога з дизайном інтер'єру.
Цього року компанія Blago developer нагороджена професійною будівельною премією у номінації «Ведучий девелопер Івано-Франківщини» за багаторічний успішний досвід будівництва житлових об'єктів, провідні позиції в регіоні, різноманітність та якість житла. Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щороку оцінює найкращі проекти, компанії, бренди. До її складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії у професійній спільноті,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти та проекти.
Лауреатами премії у 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, Zezman, а також масштабні новобудови Legenda, Академ-Квартал, 4U, Riverside та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15265