Найкращий будівельний проект Тернопільщини

Найкращий будівельний проект Тернопільщини

У січні підбито підсумки премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Серед регіональних новобудов професійною нагородою відзначено тернопільське ЖК Щастя
ЖК Щастя – повноцінний житловий мікрорайон, що будується за концепцією «місто в місті». Комплекс складається із семи тринадцятиповерхових будинків, розташованих неподалік центру м. Тернопіль, в районі з розвиненою соціальною інфраструктурою. Поряд із будинками комплексу знаходяться університет, школа, садки, торговельно-розважальні центри, поліклініка, зупинка громадського транспорту, а також сучасний гірсько-лижний комплекс «Савіч Парк».
Під час будівництва ЖК «Щастя» використовуються сучасні еко-технології: енергозберігаючі вентильовані фасади з натуральним утепленням, сонячні колектори для освітлення під'їздів та прибудинкової території, енергогенеруючі ліфти, а також відкриті панорамні тераси на дахах для відпочинку мешканців комплексу. Будинки житлового комплексу відповідають сучасним вимогам енергоефективності та енергозбереження. Застосовується принцип роздільного сміттєзбору. Вентильований фасад зберігає тепло, забезпечує шумоізоляцію та знижує витрати на опалення.
Забудовник пропонує покупцям 15 типів планувань квартир з великими панорамними вікнами із шестикамерного профілю та надає можливість внутрішнього перепланування.
У кожному під'їзді розташовані два ліфти із зупинкою у підземному паркінгу, колясочні, велосипедні, а також кімнати відпочинку та переговорів «лобі рум». Заплановано також дизайнерське оформлення місць загального користування будинку (коридорів, вхідної групи, терас, лобі рум). Перші поверхи всіх будинків відведені під комерційні площі (аптеки, магазинчики, кафе, салони краси). Підземний паркінг комплексу розрахований на 650 авто, обладнаний зарядними модулями для електромобілів, відеоспостереженням та автоматичною системою димовидалення та пожежогасіння. Територію внутрішнього двору буде закрито для сторонніх. Тут планується облаштувати зелену зону відпочинку з барбекю, майданчик для вигулу тварин, велодоріжки, сучасну систему доступу на територію з фотоідентифікацією «свій/чужий».
Забудовником комплексу є компанія «МАКБУД», яка працює на ринку будівельних послуг Тернополя з 2008 року та спеціалізується на будівництві житлових та торговельно-офісних будівель. У портфелі компанії 10 успішно реалізованих проектів.
За підсумками 2021 року ЖК Щастя нагороджено професійною будівельною премією у номінації «Кращий проект "міста в місті" на Тернопільщині» за масштабне будівництво, використання сучасних еко-технологій, якісні матеріали та вдале розташування поряд із гірсько-лижним комплексом.
Докладніше про цю новобудову читайте на сайті
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щороку оцінює найкращі проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії у професійній спільноті,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти та проекти.
Лауреатами премії у 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, а також масштабні новобудови Академ-Квартал 4U, Riverside та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15286