Будівельна премія-2021: підсумки відбору серед новобудов

Будівельна премія-2021: підсумки відбору серед новобудов

У грудні стали відомі результати відбору премії "Український Будівельний Олімп-2021". На столичному та регіональному ринку житла премією у певних номінаціях відзначено нові житлові комплекси, що відповідають сучасним стандартам якості, комфорту та благоустрою
КИЇВСЬКІ НОВОБУДОВИ
ЖК Причал 8, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку за вдале розташування на березі озера, облаштування набережної та пляжу, а також за різноманітність квартирних планувань, вигідну програму інвестування, наявність системи «розумний будинок» та підземного паркінгу.
ЖК 4U, Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання за сучасний дизайн, багаторівневі форми, панорамне скління, інтегрованість у соціальну інфраструктуру столиці, двір без машин та наземний паркінг, а також інвестиційну привабливість та вигідні умови розстрочення.
ЖК Hello House, Зразковий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та комфорт за вдалу локацію поруч із парком та озером, в районі з розвиненою міською інфраструктурою, сучасну архітектурну стилістику, концепцію закритого двору «без авто та сторонніх», підземний паркінг з охороною та відеоспостереженням.
ЖК Eco Dream, Сучасне якісне житло: сприятлива екологія, енергоефективність та вигідні умови придбання за оригінальну концепцію екологічного житла, гармонійне поєднання життя на природі з міським комфортом, раціональне використання енергетичних ресурсів, різноманітні планування квартир з мальовничими панорамними видами.
ЖК Сучасний квартал, Новий стандарт сучасного житла: енергоефективність, благоустрій та доступні ціни за благоустрій, повноцінну соціальну інфраструктуру, панорамне скління будинків, різноманітні планування, у тому числі смарт-квартири, а також можливість купівлі квартири у кредит чи вигідну розстрочку.
ЖК Святобор, Найкраще житло для всієї родини за створення всередині комплексу зеленого простору з місцями для відпочинку, розваг, спорту; інтегрованість у розвинену соціальну інфраструктуру столиці; застосування сучасних енергозберігаючих технологій; просторі сучасні планування квартир, підземний паркінг.
ЖК Life Story, Міжнародні стандарти престижу та якості сучасного житла за екологічність, комфорт, практичність, лаконічну сучасну архітектуру з лаунж-зоною на даху, дизайнерськими холами, упорядкованим прибудинковим простором, а також панорамне скління, високі стелі та тераси з мальовничими краєвидами.
ЖК Академ-Квартал, Комфортне якісне житло за доступними цінами за масштабне будівництво (9 будинків різної поверховості), інтегрованість у розвинену столичну інфраструктуру, зручну транспортну розв'язку, а також єдиний архітектурний стиль, озеленення прибудинкової території та доступну іпотеку.
НОВОБУДОВИ СТОЛИЧНОГО ПРИГОРОДУ
ЖК Orange Park, Крюківщина, Заміський комплекс року за масштабність (34 багатоквартирні будівлі), єдиний архітектурний стиль, квартальну забудову, благоустрій прибудинкової території - прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, наземні паркування для автомобілів та велосипедів.
Квадрекси «Гостомель Residence», Гостомель, Європейський рівень життя та комфорту за будівництво затишного камерного житла європейського формату в екологічно чистому передмісті столиці, поряд із озером та парком; зручні планування, внутрішні дворики, підключення до централізованих мереж електро-, водо- та газопостачання.
ЖК Емоція, Хотов, Краще співвідношення ціни, якості та комфорту за вдале поєднання затишку заміського життя та зручностей місцевої інфраструктури, розташування на природі, малоповерховість, сучасну архітектуру, затишні двори, вільні від авто, власні парковки, функціональні планування та квартири з двориками.
ЖК На Прорізній, Гостомель, Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій та комфорт за застосування енергозберігаючих технологій та сучасних будівельних матеріалів, а також зручну еко-локацію, оригінальну архітектурну стилістику, ландшафтний дизайн, власну інфраструктуру та паркінг.
ЖК Riverside, Погреби, Найкращий проект столичного передмістя за масштабне будівництво сучасного житла, гармонійну інтеграцію в екосистему передмістя, облаштування громадського парку Wellness City Park, з місцями для відпочинку, прогулянковими алеями, набережної вздовж водного каналу з кафе, рестораном та пляжною зоною.
ЖК Покровський, Гостомель, Сучасне заміське житло: власна інфраструктура, якісні матеріали та екологічність за будівництво в екологічно чистому місці повноцінного мікрорайону (10 десятиповерхових будинків) із зеленими дворами-парками, набережною, спортивними майданчиками, дитячими «містечками» та зонами відпочинку; розвиток місцевої інфраструктури та озеленення.
РЕГІОНАЛЬНІ НОВОБУДОВИ
ЖК ТРІУМФ, Дніпро, Надійне та якісне будівництво, благоустрій та комфорт за зведення трьох висотних веж з мультифункційним склінням, об'єднаних стилобатом, та сучасний урбаністичний стиль; вдале розташування на набережній, поруч із об'єктами міської інфраструктури; різноманітні планування квартир та власний багаторівневий наземний паркінг.
ЖК Щастя, Тернопіль, Кращий проект "міста в місті" на Тернопільщині за будівництво поряд із гірсько-лижним комплексом повноцінного житлового мікрорайону із сьоми тринадцятиповерхових будівель; застосування новітніх еко-технологій, енергоефективність та енергозбереження; сучасний дизайн зон суспільного простору; власний підземний паркінг із зарядними модулями для електромобілів.
ЖК High Hills, Харків, Найкраща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу за створення новаторської концепції Live&Shop&Work&Play, з житловими та офісними приміщеннями, торговельно-розважальними зонами, місцями для відпочинку, басейном та BBQ-зоною на даху; індивідуальний архітектурний стиль; наявність зручних побутових сервісів та продуману функціональність інфраструктури комплексу та його систем.
ЖК Статус-1, Херсон, Новобудова року: розвинена інфраструктура, вдале розташування, якість та доступність за реалізацію проекту сучасного комплексу комфорт-класу, з багаторівневим фасадом та лаконічним архітектурним стилем, панорамне скління, застосування енергоефективних технологій, благоустрій прибудинкового простору та доступні ціни.
ЖК Legenda, Запоріжжя, Найкраща архітектурна концепція житлового комплексу у м. Запоріжжя за вдале розташування в районі з розвиненою соціальною інфраструктурою, поряд з міською набережною; сучасну архітектурну стилістику та дизайнерське оздоблення; панорамне скління та мальовничі краєвиди на Дніпро; надійні системи безпеки та благоустрій прибудинкової території.
ЖД Стрітенський, Полтава, Найкраща новобудова Полтави: безпека, якість та комфорт за застосування сучасних технологій будівництва, стильний декорований фасад, енергоефективність (зовнішнє утеплення, якісні вікна, індивідуальне опалення); просторі квартири з функціональними та практичними плануваннями, власні комерційні приміщення для бізнесу та підземний паркінг.
Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15256