Дніпровська новобудова нагороджена будівельною премією

Дніпровська новобудова нагороджена будівельною премією

У січні підбито підсумки премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Серед регіональних новобудов професійною нагородою відзначено дніпровський ЖК ТРІУМФ
ЖК «Тріумф» – три висотні вежі з мультифункційним склінням, об'єднані стилобатом, що будуються на другій лінії набережної Дніпра. З вікон квартир верхніх поверхів новобудови відкриваються краєвиди річку та зелену зону, розташовану неподалік будинку. Комплекс розташований у районі з розвиненою інфраструктурою: транспортна розв'язка, фітнес-центри, салони краси, відділення банків, кафе, супермаркети, торгові центри, аптеки, лікарня, парк розваг, а також дитячі садки та школи. За кілька хвилин їзди від новобудови знаходяться залізничний вокзал, центральний автовокзал та міжнародний аеропорт.
Стіни будинків комплексу будуються з газоблоку, з утепленням. Панорамне скління вікон та балконів, оригінальна архітектурна стилістика, висока поверховість (23-30 поверхів) надають комплексу сучасного урбаністичного вигляду. Прибудинкову територію планують зробити закритою, без авто та сторонніх, з багаторівневим наземним паркінгом на 250 паркомісць. Покупцям пропонуються різноманітні за площами та плануваннями квартири, з ремонтом та індивідуальним електричним опаленням.
Забудовником ЖК «Тріумф» виступає компанія «Созідатель», яка працює на дніпровському будівельному ринку вже понад 25 років, проектуючи та будуючи будинки, адміністративні комплекси, торгові центри, відновлюючи архітектурні пам'ятки, реконструюючи будівлі. За чверть століття роботи компанією запроектовано понад 1 млн. кв. житлових та адміністративних комплексів, зведено 63 об'єкти капітального будівництва, реконструйовано 8 об'єктів, що мають історичну цінність. Візитною карткою компанії є роботи з реконструкції: п'яти залізничних вокзалів України (у Дніпрі, Запоріжжі, Євпаторії, Мелітополі, Кам'янському), центрального поштамту м. Дніпра, загальноосвітньої школи-інтернату.
За підсумками 2021 року ЖК ТРІУМФ нагороджений професійною будівельною премією у номінації «Надійне та якісне будівництво, благоустрій та комфорт» за реалізацію унікального проекту сучасного житла, новаторську архітектуру, оптимальне співвідношення ціни та якості.
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щороку оцінює найкращі проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:
• репутація компанії у професійній спільноті,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, об'єкти та проекти.
Лауреатами премії у 2021 році стали такі відомі компанії як Інтергал-Буд, Comfort Life, BudCapital, Blago developer, а також масштабні новобудови Академ-Квартал 4U, Riverside, Orange Park, Сучасний квартал та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15276