Креатор-Буд визнано Забудовником року

Креатор-Буд визнано Забудовником року

У березні премія «Український Будівельний Олімп» розпочала відбір найкращих компаній галузі у 2022 році. Серед забудовників, які активно освоюють столичний ринок житла, професійною нагородою відзначено тернопільську компанію Креатор-Буд
Компанія «Креатор-Буд» заснована у 2006 році і за цей час стала вертикально інтегрованим холдингом повного циклу, що спеціалізується на будівництві житлових комплексів, офісних центрів та промислових об'єктів. На ринку житлової нерухомості компанією зданий в експлуатацію 31 будинок (у 17-ти житлових комплексах), а в процесі будівництва знаходяться 23 будинки (у 12-ти ЖК). Новобудовам БК «Креатор-Буд» притаманні сучасна стилістика, комфортність та естетична привабливість. При їх зведенні використовуються новітні архітектурні рішення та покращені планування, облаштовуються ергономічні прибудинкові місця з дитячими майданчиками, озелененням, ландшафтним дизайном. Комплекси забудовника є у всіх районах Тернополя, а також у Києві та Львові.
У діловому центрі столиці, поряд із Лук'янівкою та КПІ, забудовник зводить житловий комплекс бізнес-класу «Creator City». Вісім будинків висотою 16 та 24 поверхи об'єднані концепцією «місто в місті» (необхідна для життя інфраструктура знаходиться на території комплексу), спроектовані в ультра-сучасному архітектурному стилі та будуються з якісних матеріалів (стіни з червоної цегли, вентильовані фасади з керамограніту, міжповерхова та міжквартирна шумоізоляція).
У Святошинському районі столиці, поряд із проспектом Перемоги розпочалося будівництво нового житлового комплексу комфорт-класу Gravity Park. Відповідно до проекту комплекс із тринадцяти 9-поверхових будинків буде розташований поряд з лісовим масивом, озером, а також розвиненою міською інфраструктурою та великою транспортною розв'язкою. Разом зі створенням своєї інфраструктури (торгово-розважальний центр, басейни, дитячий садок, школа) архітектори постаралися зберегти природне оточення будинків (мінімум асфальту в пішохідних зонах, мальовничі краєвиди на ліс із вікон, терас та відкритих балконів).
ЖК Набережна Вежа – новий проект БК «Креатор-Буд» в екологічно чистому районі Тернополя, поряд із парком, ставком та міською набережною. 16-ти поверховий будинок з панорамним склінням зводиться з екологічних та енергозберігаючих керамоблоків з утепленням. Забудовник також планує побудувати дворівневий підземний паркінг з ліфтом та встановити дитячий та спортивний майданчики.
ЖК «Бетховен» – новий проект забудовника у Львові. Комплекс складається з чотирьох будинків висотою від 14 до 16 поверхів і будується згідно з концепцією «двір без машин» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. А для автомобілів передбачено підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця. З панорамних вікон квартир комплексу відкриваються мальовничі краєвиди на центр міста та Високий замок.
Компанія Креатор-Буд нагороджена професійною будівельною премією у номінації «Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність» за успішну реалізацію масштабних житлових проектів, динамічні темпи будівництва, дотримання трендів світової урбаністики та соціальну відповідальність. Докладніше про діяльність компанії читайте на сайті
Експертна Рада премії «Український Будівельний Олімп» щорічно відбирає найкращих серед українських забудовників та новобудов. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є репутація компанії у професійній спільноті, інновації та нововведення, виконання зобов'язань перед клієнтами, нові програми та проекти. Лауреатами премії в 2022 стали такі відомі компанії як budCapital, ІнтергалБуд, Білий шоколад, Comfort Life Development та ін.
Премією «Український Будівельний Олімп», започаткованою у 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15294