Нова послуга: консультування з інвестицій у нерухомість
Біла Вежа Груп
Нова послуга Біла Вежа Груп: консультуємо інвесторів щодо інвестицій у нерухомість 2021

Нова послуга: консультування з інвестицій у нерухомість

Ми, як компанія з багаторічним досвідом беремо відповідальність не тільки за будівництво об'єктів будь-якої складності, а ще й за взаємовигідне партнерство.За роки своєї діяльності маємо сотні задоволених клієнтів, які змогли завдяки нашим проєктам капіталізувати свої інвестиції та отримати стабільний пасивний дохід без додаткових затрат власних зусиль та часу. Саме тому ми вирішили ввести нову послугу для наших клієнтів - консультування в сфері інвестицій у нерухомість.

Експерти відмічають, що серед найбільш прибуткових сфер інвестування  для українських реалій  можна виокремити такі:

-депозити;

-криптовалюта;

-інвестиції в нерухомість;

-купівля предметів розкоші;

-купівля земельних ділянок;

-придбання акцій іноземних компаній та дорогоцінних металів.

Якщо інші перераховані пункти потребують достатньо великого досвіду, консультування з багатьма експертами та мають досить високі ризик-фактори, то інвестиції в нерухомість традиційно для українського інвестора  приносять прогнозовану долю прибутків, не потребують значних спеціалізованих знань, окрім, можливо, консультації юриста. Девелоперський ринок України практично є незмінним і налічує велику кількість забудовників із достатньо сформованою репутацією, а отже це дозволяє вже на старті інвестиції спрогнозувати ризики, а також орієнтуватись на очікуваний процент дохідності об'єкту.

Інвестиції в нерухомість на сьогодні для українського ринку є достатньо зрозумілим інструментом з посильною долею входу для кожного. Щодо сегменту нерухомості в який варто інвестувати радимо звернути увагу саме на житловий фонд. Оскільки світова пандемія та переорієнтація бізнес-процесів в цілому дозволила кожному здійснювати діяльність з власної оселі. Ці фактори значно зменшили попит на комерційну нерухомість, проте актуальними залишаються такі об'єкти для сфери обслуговування. Саме тому в своєму інвестиційному портфелі пропозицій для інвесторів маємо об'єкти як комерційної, так і житлової нерухомості. Ми показуємо вам на конкретних прикладах, що партнерство з нами вигідне і стабільне.

Ми вже довели багатьом клієнтам, що протягом останніх років співпраці з нами кожен наш інвестор ЖК Lake City отримав мінімум 232 000 грн.  Наразі ми відкриті до співпраці і запрошуємо усіх долучитися до наших поточних проєктів, зокрема ЖК Горизонт.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15270