Bila Vezha Group віднині надає весь перелік послуг дизайнера
Bila Vezha Group
Комплекс послуг Bila Vezha Group

Bila Vezha Group віднині надає весь перелік послуг дизайнера

Щодалі, тим більше людей розуміють, що послуги дизайнера – це не розкіш, а must have, якщо ви бажаєте створити органічний простір та отримувати задоволення, перебуваючи у приміщенні. Саме тому розберемо, які ж саме послуги пропонує компанія Bila Vezha Group і що саме входить в ціну послуги.
1. Консультація дизайнера з виїздом на місце
В цьому випадку наш дизайнер зможе виїхати безпосередньо до місця, де необхідно надати кваліфіковану пораду. Така послуга має особливий попит серед клієнтів, котрим потрібна незначна порада у виборі декору, кольорової гамми, чи навіть у пораді стосовно майбутнього запланованого ремонту. Актуальною також ця послуга є для тих, у кого приміщення чи окрема його частина змінює своє функціональне призначення: наприклад дитяча кімната дошкільняти має незабаром перетворитися у простір для школяра. Якщо ж брати комерційні приміщення, то порада дизайнера стане доречною при виборі оздоблення, текстилю та кольорової гамми.
На сьогоднішній момент ціна такої консультації становить від 300 грн/год.
2. Дизайн-проєкт.
В нашому розумінні дизайн-проєкт – це не просто малюнок чи візуалізація майбутнього вигляду приміщення. Таку візуалізацію може зробити будь-який користувач дизайнерської програми, а також новачок, хто в цілях саморозвитку чи додаткового заробітку закінчив чергові курси дизайну інтер’єру.
Наголошуємо, що дизайнери лабораторії стильних рішень Bila Vezha Group мають профільну освіту та багаторічний досвід роботи з об’єктами будь-якої складності, адже ми завжди обираємо партнерів з відмінною діловою репутацією.

Саме тому в дизайн-проєкті вказуються не тільки розміри, розраховується оптимальне та раціональне розташування об’єктів (розводка, точки освітлення, меблі тощо) з вказанням їх кількості та параметрів, та ще й зазначається повністю потребу у потрібних ресурсах з вказівкою на виробника та артикули, згідно з актуальним каталогом виробника.
Окрім того, вони надають кілька додаткових консультацій вже після повного затвердження дизайн-проєкту, оскільки ми розуміємо, що можуть виникнути запитання щодо того чи іншого будівельного матеріалу, розміщення безпосередньо на об’єкті, альтернативному виборі матеріалів. Така консультація є просто необхідною для дотримання загального дизайнерського задуму.

Вартість послуг: від 600 грн./ кв.м.
3. Авторський супровід дизайнера.
Створюючи дизайн-проєкт, наші дизайнери підбирають не тільки будівельно-оздоблювальні матеріали, а й добирають повністю декоративні елементи задля відповідності задуму стилістики та гармонійного поєднання усіх об’єктів в цілому. Це і матеріал, меблі, посуд, техніку, елементи декору.

Часто безпосередні виконувачі будівельно-ремонтних робіт намагаються скоротити обсяг, необхідну технічну тривалість, та складність робіт, пропонуючи замовнику спростити дизайн. Іноді трапляються випадки, що замовник не дотримується запланованого дизайн-проєкту і вже на місці, безпосередньо перед покупкою зупиняє свій вибір на схожому матеріалі.
Наприкінці, коли вже повністю готовий об’єкт замовник послуг може бути не задоволений результатом, оскільки були зроблені кроки, які повністю руйнують першочерговий задум і гармонію.

Саме тому ми ввели таку послугу, як авторський дизайнерський супровід. Наш дизайнер самостійно контролює проведення ремонтних робіт, приїздячи на об’єкт (іноді кілька разів на день), щоб переконатися, що будівельно-ремонтна бригада, виконуючи роботи точно слідує загальноухваленому дизайн-проєкту.

УТОЧНЕННЯ! Відповідальність за технічну частину несе все ж так підрядник, проте відповідальність та відповідність задуму – наш дизайнер.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15202