Старт продажів нового ЖК "Горизонт" у Білій Церкві
Bila Vezha Group
ЖК "Горизонт" (Bila Vezha Group)

Старт продажів нового ЖК "Горизонт" у Білій Церкві

Оголошуємо старт продажів ЖК “Горизонт” – нового проєкту BilaVezhaGroup у Білій Церкві!
Житловий комплекс будується за адресою м. Біла Церква, вул. Тімірязєва, 23 А. До складу комплексу увійде один будинок на 95 квартир.

Заплановано також будівництво панорамної тераси на даху будинку із загальним доступом, яка стане справжньою його родзинкою та окрасою. Там зможуть відпочивати усі мешканці будинку та їхні запрошені гості.

Також заплановано будівництво та облаштування підземного паркінгу. Уся територія житлового комплексу буде закритою з установленим цілодобовим відеонаглядом.

Облаштована
На затишній прибудинковій території облаштують дитячий та спортивний майданчики, зони для дозвілля й відпочинку з альтанкою, впорядкована набережна, де буде зручно відпочивати з родиною чи займатися спортом на свіжому повітрі.
Особлива увага також забудовником відводиться до облаштування освітленості території, вуличному відеоспостереженню та сервісу сучасної експлуатаційної компанії.
Завершення будівництва житлового комплексу “Горизонт” планується на 4-й квартал 2023 року, а придбати квартиру від забудовника – ви можете вже зараз.
Передбачено також різні умови придбання – від повної 100% оплати, до розстрочки платежу з першим внеском 30%!
Відкриваймо нові горизонти разом!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15133