Переможці премії серед новобудов

Переможці премії серед новобудов

У листопаді визначено Лауреати премії «Український Будівельний Олімп – 2021». Професійною нагородою відзначено нові житлові комплекси Києва та Київської області Столичні новобудови
ЖК Академ-Квартал, Київ, Комфортне якісне житло за доступними цінами
В Академмістечку столиці зводиться масштабний комплекс із 9 будинків різної поверховості, витриманих у єдиному архітектурному стилі, з яскравими оформленими фасадами. Неподалік знаходиться ліс, а всередині комплексу зводяться алеї для прогулянок, спортивна воркаут зона, зелені місця відпочинку з авторським ландшафтним дизайном. Серед переваг цього житла – близькість розвиненої міської інфраструктури та зручна транспортна розв'язка. Крім того, у комплексі передбачено власну інфраструктуру. У комерційних приміщеннях перших поверхів будівель зроблять магазини, салони краси, різноманітні послуги.
ЖК Hello House, Київ, Зразковий стандарт сучасного житла: безпека, благоустрій та комфорт
Житловий комплекс закритого типу з власною інфраструктурою будується поряд із парком та озером, у Дніпровському районі Києва. Проект забудовника Nice Development включає три багатоквартирні будинки, виконані в одному архітектурному стилі, із загальною прибудинковою територією, де заплановані дитячі майданчики з безпечним покриттям та сучасними ігровими зонами, спортивний майданчик та тренажери, паркова алея, зелені зони відпочинку та ресторан. Будинки зводяться з цегли з утепленням мінеральною ватою під декоративне оздоблення. Для автомобілів передбачена відкрита стоянка та підземний паркінг. Під'їзди планується обладнати відеодомофонами.
ЖК 4U, Київ, Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання
Проект цього комплексу передбачає будівництво двох 27-поверхових житлових будівель, по дві секції у кожному. Новобудові притаманна сучасна архітектурна стилістика: дизайнерське оформлення, комбіновані кольори та матеріали фасаду, панорамне скління та багаторівневі форми. У комплексі реалізується концепція «двір без машин», для автомобілів передбачений п'ятирівневий наземний паркінг та гостьова стоянка. ЖК 4U інтегрований у розвинену інфраструктуру столиці. Крім того, на території комплексу планують звести двоповерховий будинок, де відкриють кафе, магазини, аптеку, салон краси. Забудовник пропонує покупцям житла вигідні умови розстрочки та можливість придбати квартиру з ремонтом «під ключ» та з меблями.
ЖК Eco Dream, Київ, Сучасне житло: сприятлива екологія, енергоефективність та вигідні умови придбання
16-ти поверховий будинок, комфортний та енергоефективний, зводиться поряд із парком, озером, сосновим лісом компанією «Центробуд». Новобудову відрізняють сучасна архітектура, екологічні матеріали та раціональне використання енергетичних ресурсів. Концепція цього комплексу відображає прагнення людини жити в гармонії з природою та турботу про екологію життєвого простору. У той же час ЖК Eco Dream будується поряд із транспортними артеріями, інтегрований зі столичну інфраструктуру та спроектований із власними комерційними приміщеннями, для сфери послуг. Різноманітні планування квартир із мальовничими панорамними видами – ще одна перевага цього житла.
ЖК Сучасний квартал, Київ, Новий стандарт сучасного житла: енергоефективність, благоустрій та доступні ціни
На місці старих гаражів та напівзакинутих складів будуються нові будинки з пішохідними алеями, фонтанами, місцями для відпочинку та ландшафтним дизайном. Комплекс складається з трьох 16-поверхівок та зводиться в районі з добре розвиненою соціальною інфраструктурою. Поруч знаходяться зупинки швидкісного трамвая та міської електрички, проходять безліч маршрутів громадського транспорту. Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією. Основні комунікації централізовані, а опалення автономно. Серед особливостей цього житла - велика площа скління, різноманітні планування, у тому числі смарт-квартири, а також можливість покупки квартири в кредит або в вигідну розстрочку. ЖК Святобор, Київ, Найкраще житло для всієї родини
Новобудова категорії «комфорт» - це шість багатоквартирних будинків, від 12 до 26 поверхів, що споруджуються за монолітно-каркасною технологією. Роботи ведуться у кілька черг. Два будинки вже введено в експлуатацію. У ході будівництва застосовуються сучасні енергозберігаючі технології та якісні матеріали. Всередині комплексу передбачено зелений простір із місцями для відпочинку, розваг, спорту. Серед переваг цього житла – розвинена інфраструктура, підземний паркінг, цілодобова охорона, оригінальні сучасні планування. Покупцям пропонуються 1-2-3-кімнатні та дворівневі квартири. Забудовник комплексу – відомий київський девелопер City One Development.
ЖК Life Story, Київ, Міжнародні стандарти престижу та якості сучасного житла
Архітектурі цього 16-поверхового комплексу властиві стримані тони оздоблення, чіткі лінії та лаконічний декор. Планується, що на даху буде розташована лаунж-зона, з гарним краєвидом на найближчий район та парк. Серед переваг цього житла – двір без автомобілів, упорядкована прибудинкова територія з workout-майданчиком, дитячим ігровим «містечком» та зеленою зоною з шезлонгами для відпочинку та спілкування. У квартирах комплексу передбачені панорамні вікна, високі стелі та власні тераси з гарними краєвидами. Забудовник пропонує широкий вибір планувань – від компактних студій до просторих трикімнатних квартир. ЖК Life Story будується поряд з парком, в районі з розвиненою соціальною та транспортною інфраструктурою.
ЖК Причал 8, Київ, Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку
Комплекс розташований на березі озера, де планується обладнати пляжну зону з шезлонгами, а у дворі будинку – дитячу ігрову та спортивну зони. Проектом також передбачено власну набережну та парк з алеями для прогулянок серед квіткових клумб та дерев. Серед переваг ЖК «Причал 8» - територія, що цілодобово охороняється, відеоспостереження, опалювальний підземний паркінг, система «розумний будинок», різноманітність квартирних планувань, вигідна програма інвестування, можливість купити квартиру з готовим ремонтом «під ключ» від забудовника.
ТХ FlyLand, Київ, Новий еко-проект: унікальний стиль, якісні матеріали та вигідні умови придбання
Містечко будується далеко від транспортних магістралей, інтегроване в розвинену інфраструктуру столиці та складається з 44 триповерхових будинків, з власними виходами, навісами на два паркомісця, терасою та внутрішнім двориком. Забудовник використовує найсучасніші якісні будівельні матеріали. Стіни з газоблоку утеплені пінополістиролом, яскраві кольорові фасади оздоблені клінкерною плиткою та деревиною. Проектом облаштування внутрішньої території містечка передбачено ландшафтний дизайн, озеленення та система автоматичного поливу.
Новобудови Київської області
Квадрекси «Гостомель Residence», Гостомель, Європейський рівень життя та комфорту Квадрексі - це двоповерхові будинки, розділені на 4 окремі квартири, які розташовані на власних земельних ділянках. Забудовник вибрав для цього проекту екологічно чисте місце поряд із Бучанським парком та озерами. Серед переваг цього житла – зручні планування, велика площа, обмежена кількість сусідів, а також закрита територія. Квадрексне містечко планують зводити поряд з об'єктами міської інфраструктури Гостомеля та Бучі, де є торгово-розважальні центри, супермаркети, дитячі садки та школи, а також спортивні зали та фітнес-клуби.
ЖК Емоція, Хотів, Краще співвідношення ціни, якості та комфорту
Комплекс із тринадцяти малоповерхових будинків комфорт-класу будується у найближчому передмісті Києва. Реалізує проект будівельна компанія Team Development. ЖК Емоція вдало поєднує затишок та тишу заміського життя з комфортом розвиненої столичної інфраструктури. Комплекс розташований поруч із метро та великою транспортною магістраллю, поблизу торгових центрів, супермаркетів, а також ВДНГ та парку «Феофанія». Серед переваг цього житла – сучасна архітектура та функціональні планування, двір без машин та власне паркування, закрита територія з цілодобовою охороною, а також сприятлива екологія, чисте повітря та відсутність міського шуму.
ЖК Покровський, Гостомель, Сучасне заміське житло: власна інфраструктура, якісні матеріали та екологічність
Мікрорайон 10-поверхових будинків, будується в екологічно чистому передмісті столиці. Проектом заплановано розвиток місцевої інфраструктури та озеленення, облаштування власних дворів-парків, набережної, спортивних майданчиків, дитячих ігрових «містечок» та зон відпочинку, а також створення цілодобової охорони та відеоспостереження. Будинки зводяться з червоної цегли. У квартирах передбачено індивідуальне опалення та можливість індивідуальних планувань. А безпеку прибудинкової території забезпечать цілодобовою охороною та відеоспостереженням.
ЖК Riverside, Погреби, Кращий проект столичного передмістя
Цей масштабний заміський комплекс гармонійно інтегрован в екосистему передмістя Києва та розташован поблизу транспортної та торговельно-розважальної інфраструктури столиці. Однією з основних концепцій комплексу є спорт і турбота про здоров'я, що втілена в організації громадського парку Wellness City Park. На території Riverside також передбачені місця для відпочинку, алеї прогулянки, променада вздовж водного каналу з кафе, рестораном і пляжною зоною. За проектом у комплексі буде створено власну інфраструктуру: торговий центр, дитячий садок, відділення пошти, торговельні приміщення для магазинів, аптек, кафе, ресторанів, салонів краси.
ЖК Orange Park, Крюківщина, Заміський комплекс року
Проект новобудови передбачає поетапне будівництво тридцяти чотирьох багатоквартирних будівель, спроектованих в єдиному стилі. У ході будівництва виконуються роботи з благоустрою території (прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, велопаркування). Квартальна забудова комплексу дозволяє облаштовувати проїзди та наземні паркувальні місця для автотранспорту. Будівлі зводяться із газобетонних блоків.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15241