Названо кращих будівельників цього року

Названо кращих будівельників цього року

У вересні підбито попередні підсумки відбору премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Професійною нагородою відзначені девелоперські та будівельні компанії в наступних номінаціях.
Київські забудовники
Інтергал-Буд, Київ, Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність
Інтергал-Буд - будівельна компанія за 18 років роботи на вітчизняному ринку нерухомості реалізувала більше 70 проектів і звела 157 житлових будинків в Київській області, Рівно, Львові, Одесі, Житомирі, Ужгороді, Чернівцях. Високі темпи та широка географія будівництва, відсутність недобудов і ведення бізнесу за рахунок власних коштів, інвестиції в міську інфраструктуру і сучасні технології будівництва, вигідні ціни і довгострокові програми розстрочки з соціальними гарантіями - все це забезпечує забудовнику лідируюче положення у вітчизняній будівельній галузі.
BudCapital, Київ, Девелопер року. Стабільність, якість, професіоналізм
Девелоперська компанія BudCapital вже більше 10 років займається будівництвом сучасних житлових комплексів в місті Київ. За цей час компанія стала учасником близько тридцяти проектів житлової нерухомості. Найбільш відомі житлові комплекси девелопера - Вежа на Ломоносова, Новопечерський Вежа, Mirax, Manhattan City і Star City. Це житлова і комерційна нерухомість в різних районах Києва, яка відрізняється естетичною та функціональною архітектурою, зручною локацією, наявністю розвиненої соціальної інфраструктури, близькістю транспортних артерій.
Comfort Life, Ірпінь, Професійний девелопер. Сучасні технології і новаторські рішення Масштабні проекти і високі темпи будівництва, якість і стабільність, нові будівельні технології і командний професіоналізм відрізняють діяльність цієї компанії. Comfort Life пропонує заміське житло як гідну альтернативу столичної нерухомості. Унікальна сучасна архітектура і розвинена інфраструктура, благоустрій і сприятлива екологічне середовище, сучасні енергозберігаючі технології та дизайнерські рішення - характерні риси житлових комплексів цієї компанії.
Cityсonsult Development, Київ, Провідний девелопер Київщини. Стрімкий розвиток і масштабне будівництво
На рахунку девелопера більш 370 000 кв. метрів житла, введеного в експлуатацію в Києві та Київській області. На етапі будівництва зараз перебувають близько 270 000 кв. метрів. Компанію відрізняють швидкі темпи будівництва і стрімка динаміка розвитку, що дозволяє успішно зводити сучасне житло комфорт, бізнес та еліт-класу. Девелопер ефективно керує проектами будь-якої складності, створює міські простори з естетичною та функціональною архітектурою, розробляє унікальні дизайн-концепції, застосовує інноваційні будівельні технології і задає високий стандарт якості на столичному ринку житла.
АртБудСервіс, Київ, Лідер галузі промислового будівництва та логістики
Компанія займає провідне місце на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів. АртБудСервіс виконує повний спектр будівельних робіт «під ключ». Виступає в ролі генерального підрядника, здійснює управління проектами, надає послуги з проектування та інжинірингу. Компанія бере на себе відповідальність перед замовником за всі етапи будівництва: від вибору земельної ділянки, отримання необхідних дозволів, визначення термінів і бюджету будівельних робіт до здачі в експлуатацію закінчених об'єктів.
Азіл Девелопмент Груп, Київ, Професійний рівень будівництва. Прогресивні технології і якісні матеріали
Молода девелоперська компанія забезпечує повний цикл будівельних робіт (від розробки документації проекту до введення будинків в експлуатацію), застосовує енергоефективні технології та відповідає вимогам міжнародних трендів в будівництві та архітектурі. Житло цього девелопера відрізняється такими перевагами як сучасна авторська архітектура сертифіковані екологічно чисті будівельні матеріали, зручна транспортна розв'язка і розвинена місцева інфраструктура.
Білий шоколад, Київ, Надійний девелопер. Європейські стиль та якість будівництва
Білий Шоколаd Development Holding - забудовник повного циклу, який здійснює фінансування, проектування, будівництво і контроль кожного об'єкта. Компанія працює на ринку вже більше 20-ти років, зводячи житло європейського рівня, виступаючи інвестором і промоутером своїх проектів, самостійно виконуючи і контролюючи весь цикл робіт по їх реалізації. Зараз в активі компанії 5 споруджуваних і вже реалізованих проектів, відмінними особливостями яких є єдиний архітектурний стиль і сучасний ландшафтний дизайн.
STALA development group, Ірпінь, Професійний забудовник: доступне і якісне житло
Це новий бренд компанії Еврохутор, яка більше 15 років будує стильні котеджні містечка та затишні індивідуальні будинки в найближчому столичному передмісті. Забудовник використовує європейські технології, проекти і обладнання. У портфелі STALA development group зараз кілька котеджних містечок, серед яких зовсім новий проєкт - КГ «Генеральський». Їх загальними відмінними особливостями є сучасна архітектура (європейський фасад, панорамні вікна, функціональні планування), наявність стоянки для авто, незалежні комунікації, розташування на природі, близькість столичної інфраструктури.
Smart Development, Київ, Лідер малоповерхового будівництва
Команда Smart Development більше 10 років працює на ринку будівництва житла в якості забудовника повного циклу в сегменті малоповерхової нерухомості (котеджні еко-містечка, таунхауси, дуплекси, квадрекси, клубні містечка). Щорічно кількість проектів і квадратних метрів, введених в експлуатацію, збільшується. Зараз в портфелі компанії близько 20 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації. Серед них комплекси енергоефективних будинків «Organic Home» і «Solo Home», а також 10 об'єктів «New Smart». Компанія інтегрує малоповерховий формат індивідуального житла в розвинену соціальну інфраструктуру столиці, застосовуючи енергоефективні технології та оригінальні концептуальні рішення.
ECOBUD Building Croup, Київ, Європейський рівень будівництва: сучасна архітектура, якість та надійність
Компанія почала свою діяльність в 2017 році в сфері реконструкції та ремонту адміністративних і нежитлових приміщень, а зараз виконує комплексні будівельно-монтажні роботи будь-якої складності, будує житлову і комерційну нерухомість, проводить сервісне обслуговування нерухомості вже введеної в експлуатацію. Котеджне містечко Obriy Family Club, перший самостійний проєкт забудовника, зводиться в столичному передмісті і відрізняється сучасною архітектурною стилістикою, екологічністю, новітніми енергоефективними рішеннями.
Регіональні забудовники
Blago developer, Івано-Франківськ, Провідний девелопер Івано-Франківщини
Інвестиційно-девелоперська компанія, одна з найбільших в Прикарпатті, вже більше 18 років працює на ринку нерухомості і зараз зводить 11 об'єктів загальною площею понад 830 тис. кв. м. Забудовник пропонує широкий асортимент житла - ЖК в різних районах Івано-Франківська з житлом різного класу (еліт, бізнес, комфорт) та типу (стандарт-квартири, smart-квартири, lite-квартири, пентхауси, апартаменти, котеджі), а також більше 120 варіантів планувань. Серед переваг житлових об'єктів компанії - вдале розташування, розвинена інфраструктура, програми лояльності, якість будівництва і матеріалів.
ZEZMAN, Одеса, Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації
Група компаній ZEZMAN займається професійним управлінням інвестиційними проектами в сфері нерухомості і здійснює повний цикл робіт - від всебічного аналізу окремого проекту до введення об'єкта в експлуатацію з подальшим його обслуговуванням. Кожен проект девелопера унікальний і відповідає сучасним трендам світової урбаністики. Серед оригінальних знахідок цієї компанії - квартальна забудова, капсульний парк, мурали на стінах будинків, кухонні сади і, нарешті, концепція Urban Market, яку девелопер має намір реалізувати в своєму новому масштабному проекті.
БК Кворум, Львів, Висока якість та надійність будівництва, інноваційні технології та доступні ціни
Забудовник з бездоганною репутацією, підтвердженою десятирічним досвідом роботи на ринку Львова. У його портфелі - житлові комплекси, котеджні містечка, офісні і бізнес центри. Компанія бере на себе вирішення всіх питань на кожному етапі будівництва, включаючи замовлення, доставку і розвантаження необхідних матеріалів, а також документальне оформлення будівельного об'єкта у відповідних інстанціях. У будівництві використовуються якісні матеріали, застосовуються інноваційні технології та нестандартні рішення.
Ukrpanel, Чернігів, Європейський рівень будівництва пасивних споруд і якісна продукція Виробничо-будівельна компанія, що динамічно розвивається, успішно впроваджує на українському ринку європейські технології будівництва пасивних СІП-будинків та виробляє СІП-панелі з сучасного теплоізоляційного матеріалу black PLAST Graffite. Компанія також зводить пасивні будинки за власною запатентованою технологією, яка забезпечує спорудам додаткову звукоізоляцію та пожежобезпеку.
Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 360 XX XX +380 44 360 3082
Ідентифікатор: 15213