i3 Engineering презентувала систему розумного дому на CES 2023 у Лас-Вегасі
i3 Engineering на CES 2023 у Лас-Вегасі

i3 Engineering презентувала систему розумного дому на CES 2023 у Лас-Вегасі

З 5 по 8 січня у Лас-Вегасі, США відбулася одна з найбільших у світі виставок побутової електроніки Consumer Electronics Show 2023. Щороку тут виставляються глобальні компанії, такі як Google, Apple, Hundai, Sony, Nikon. У 2023 році у складі української делегації компанія i3 Engineering представила свою систему домашньої автоматизації.

i3 Engineering — українська технологічна компанія у сфері виробництва рішень для розумного дому та автоматизації будівель. Система i3 Engineering може автоматизувати практично всі процеси управління різними типами електрообладнання, такими як освітлення, розетки, системи опалення та кондиціонування, моторизовані жалюзі та штори, полив тощо. Обладнання компанії можна придбати у сертифікованих партнерів у 7 країнах Європи.

“Це були неймовірні дні, ми вперше представили нашу систему в США. Спілкувалися з потенційними партнерами та дистриб'юторами. Зустрілися з виробниками пристроїв автоматизації для подальшої інтеграції та розробки спільних рішень. І черговий раз підтвердили що українські hardware продукти конкурентоспроможні та готові підкорювати світовий ринок”, - зазначив СМО Михайло Ворко.

Всього у складі української делегації було представлено 12 компаній. Організація української делегації на CES 2023 стала можливою завдяки спільним зусиллям Українського фонду стартапів (USF), Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Western NIS Enterprise Fund, UVCA, GIST Net та Міністерство цифрової трансформації України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Ідентифікатор: 15401