i3 Engineering презентувала систему розумного дому на виставці у Фінляндії
Фото ГО «Еволв»
Стенд i3 Engineering на виставці Slush у Фінляндії

i3 Engineering презентувала систему розумного дому на виставці у Фінляндії

17-18 листопада виробник дротової системи розумний дім i3 Engineering представив своє рішення у м.Гельсінкі Фінляндія на техконференції - Slush.

Slush одна з найбільших технологічних конференцій Північної Європи, місія заходу створювати та допомагати наступному поколінню новаторських підприємців. i3 Engineering відвідала саміт у складі української делегації, організатором якої виступила ГО «Еволв» разом з партнерами та спонсорами.

«Для нас неймовірна честь представляти Україну та нашу систему розумного дому у Фінляндії. Адже це країна де активно розвивається ринок домашньої автоматизації й популярні технології, які здатні підвищити енергоефективність житла. Тому ми шукаємо тут партнерів. Дуже багато відвідувачів приходило до нашого стенда, щоб дізнатись чим ми займаємось, запропонувати допомогу, або просто висловити слова підтримки», — розповідає виконавчий директор i3 Engineering Павло Цюпка.

Команда, а також заводи на яких виготовляють пристрої для розумного дому та автоматизації знаходяться в Україні. Тому для i3 Engineering кожна нагода заявити про себе на міжнародній арені — це можливість залучити додаткові інвестиції, щоб підтримувати економіку України. Окрім вдалих зустрічей з інвесторами компанія познайомились з чеським виробником давачів, який зацікавлений стати дистриб'ютором в Чехії.

«Впевнені що зовсім скоро, нашу систему можна буде придбати у наших партнерів в Чехії та Фінляндії й ми матимемо широку мережу інтеграторів та інсталяторів в обох країнах», — додає Павло Цюпка.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Ідентифікатор: 15381