i3 Engineering провела навчання для електриків у Луцьку
i3 Engineering
Компанія i3 Engineering провела навчання для електриків у Луцьку

i3 Engineering провела навчання для електриків у Луцьку

13 жовтня український розробник і виробник системи розумний будинок та пристроїв для автоматизації будівель i3 Engineering провів навчання для електриків та інтеграторів у Луцьку.

Серед лекторів були Павло Цюпка — виконавчий директор i3 Engineering, Юрій Цигиль — директор з продажів, Михайло Ворко — директор з маркетингу.

Навчання складалось з кількох частин. Під час теоретичної частини лектори розповідали загальну інформацію про автоматизацію, ознайомили з модельним рядом контролерів Atom, їх архітектурою та особливостями. Презентували типові задачі, які вирішуються контролерами та навели приклади комплексних рішень. Під час практичної частини учасники мали можливість спробувати налаштувати систему автоматизації самостійно.

“Наша система легка в установці та налаштуванні, не потрібно знати мов програмування, щоб реалізувати проєкт розумного дому. Налаштування системи можна зробити з нашого мобільного додатку i3 Home. Незалежно від того, новачок ви в автоматизації чи маєте досвід вам варто відвідати наше навчання, щоб бути попереду своїх конкурентів”, - говорить Юрій Цигиль.

Також лектори розповіли про те, як формулювати технічне завдання згідно з вимогами замовника, як підібрати обладнання. А також поділились досвідом як автоматизувати різноманітні об'єкти, наприклад: теплиці, готелі, ресторани, квартири, офісні центри тощо. Всі учасники отримали сертифікати.

**Довідково. i3 Automation Academy** – це навчання для електриків, інтеграторів систем розумного дому та всіх тих хто хоче дізнатися більше про систему домашньої автоматизації від українського виробника **i3 Engineering** і того, як вона може допомогти в проєкті. Навчання триває від 4 до 8 годин і не обмежується навчальним центром  i3 Engineering у Львові, може проводитись в інших містах за наявності понад 10 охочих. За 8 місяців  більше ніж 100 електриків та інтеграторів зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Києва, Вінниці та Луцька  пройшли навчання в i3 Automation Academy.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15369