Український виробник Smart Home систем i3 Engineering виходить на литовський ринок
i3 Engineering
Український розробник і виробник дротових систем розумного дому i3 Engineering вийшов на ринок Литви.

Український виробник Smart Home систем i3 Engineering виходить на литовський ринок

Український розробник і виробник дротових систем розумного дому *[i3 Engineering]( вийшов на ринок Литви. Першими офіційними дистриб’юторами в регіоні стали компанії: Geras Elektrikas та Rass Security Systems.

Компанія Geras Elektrikas заснована у 2016 році та пропонує найкращі рішення для домашньої автоматизації, що об'єднують: освітлення, клімат контроль, управління доступом, мультимедіа, відеоспостереження, управління жалюзі, полив, енергоспоживання в єдину систему. Команда Geras Elektrikas — це професійні інсталятори з більше ніж 6 річним досвідом роботи.

Команда Rass Security Systems є дистриб'ютором та інтегратором, вони працюють на цьому ринку понад 20 років. Компанія йде в ногу з потребами клієнтів і пропонує широкий асортимент високоякісних продуктів безпеки в різних категоріях, таких як системи запобігання вторгненню, моніторинг, контроль доступу, домофони та системи розумного дому.

“Ми продовжуємо працювати і збільшувати потужності. Офіційно стартуємо в Литві і зовсім скоро оголосимо про нові угоди на Європейському ринку. Інсталятори дуже зацікавлені в співпраці з нами, адже система дуже легко встановлюється, налаштовується і її можна застосовувати в різних галузях. Серед іншого, співпраця на умовах дистрибуції передбачає технічну та маркетингову підтримку, навчання та тренінги, розробку кастомізованих рішень”, — говорить директор з продажів Юрій Цигиль.

Пристрої i3 Engineering обирають не лише для приватної нерухомості, а і для комерційних приміщень: готелів, ресторанів та навіть теплиць. Серед реалізованих проєктів є: мережі ресторанів, нічні клуби, приватні квартири і будинки та навіть ферма полуниці.

i3 Engineering — український розробник і виробник системи розумний будинок та пристроїв для автоматизації, лінійка продуктів складається з 15 дротових контролерів серії Atom. Отримавши сертифікат CЕ у 2021 році компанія зосередилась на зростанні в Україні та поширенні на ринках, де використовується діапазон частот 50Hz 230V та 60Hz 127V. Серед пріоритетних ринків, де у найближчі місяці з'явиться обладнання i3 Engineering: Польща, Словаччина, Казахстан та Грузія.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 73 311 XX XX +380 73 311 0113
Ідентифікатор: 15338