Підготовлено альбом Технічних Рішень від КЕРАТЕРМ
Кератерм
Альбом Технічних Рішень від КЕРАТЕРМ

Підготовлено альбом Технічних Рішень від КЕРАТЕРМ

Не зважаючи на війну, Кератерм продовжує працювати та наповнювати будівельний ринок високоякісними матеріалами. Ми розуміємо важливість взятих на себе обов’язків та наполегливо готуємось до стрімкої розбудови України після Перемоги. Одним із таких кроків стала підготовка до випуск Альбому Технічних Рішень. Документ містить інформацію про процеси будівництва, правильність виконання проєктів з дотриманням технічних вимог та чинних державних будівельних норм зі змінами щодо енергоефективності та теплової ізоляції та відповідає усім вимогам діючого законодавства України.

Альбом Технічних Рішень представляє рекомендовані технічні рішення щодо використання блоків КЕРАТЕРМ; наведені приклади правильного їх використання, властивостей застосування при різного виду забудови та фасадного оздоблення. Скориставшись викладеними в Альбомі порадами та рекомендаціями, вам не доведеться самотужки шукати правильний та оптимальний технічний варіант у будівництві.

Альбом Технічних Рішень від Кератерм – це плідна праця будівельників, технічних фахівців, проектантів, маркетологів та юристів, які спільно зуміли зібрати усю необхідну інформацію, систематизувати її та викласти у доступній формі. Альбом буде корисним для наших клієнтів та усім хто цікавиться будівельною справою.

Якщо Ви бажаєте отримати «Альбом Технічних Рішень» відправте нам заявку через форму на цій сторінці - і ми вишлено вам альбом за контактами які ви вкажете у формі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 611 4622
Ідентифікатор: 15402