Bila Vezha Group підготували експертну думку "Як вибрати локацію для старту бізнесу?"

Bila Vezha Group підготували експертну думку "Як вибрати локацію для старту бізнесу?"

Ви давно мрієте відкрити бізнес-проєкт, проте не знаєте як правильно вибрати місце для власної справи.
Начальник відділу продажів Bila Vezha Group Максим Савін погодився надати кілька порад, що допоможуть вам визначитися з вибором.

Якщо ви зважилися на те, щоб відкрити власну справу в стаціонарному режимі, то маєте точно знати для кого ви це робите, хто ті люди, які можуть бути потенційними клієнтами. Говорячи мовою бізнесу — потрібно визначитися із цільовою аудиторією. Адже вік, стать, спосіб життя та мислення суттєво впливають на розвиток вашої справи. І погодьтеся, цільова аудиторія нічного клубу і дитячого розважального центру дещо різниться. Виходячи вже від виду вашої діяльності та цільової аудиторії можна розпочинати вибір місця розташування за певними критеріями.

В першу чергу, необхідно звернути увагу на трафік місця розташування. Наявність поряд торгово-розважального центру, поштового відділення, банку підвищить відвідуваність і вашої торговельної точки, а також суттєво може збільшити кількість ваших потенційних клієнтів. Раджу особисто приїхати до визначеного місця і порахувати реальну кількість людей, що так чи інакше проходять повз.

Формат продажу теж важливий фактор при виборі, адже кав’ярня чи цукерня передбачає швидкий і легкий доступ, тому для такого різновиду діяльності ліпше обрати перший поверх будівлі.

Позаяк інтернет продажі можна здійснювати і з четвертого поверху будь-якого приміщення, а важливість постійного напливу клієнтів не є пріоритетним параметром для даного формату. Так само обирати вищі поверхи можуть ті, в кого в планах відкрити перукарню, чи швейну майстерню. Люди цілеспрямовано шукатимуть саме вас і немає потреби переплачувати зайві кошти за оренду торговельних приміщень на першому поверсі.

Для відкриття власної справи треба підготуватися заздалегідь перед початком сезону, потурбуватися про асортимент торгової точки і його зміну. Підписувати угоди з контрагентами звісно краще наперед. Це забезпечить стабільне і безперебійне постачання, а також убереже від ризику підвищення цін при раптовому подорожчанні товарів. Те саме стосується і орендної плати. При підписанні договору оренди на річний термін можна обумовити знижку на ціну квадратного метра у період міжсезоння.

Наразі існує можливість розпочати бізнес з інвестування у нерухомість, що будується. Це значно може зменшити суму стартових інвестицій та розширить ваші можливості вибору. Радимо також звернути свою увагу на проєкти, які будуються в центрі міста і звісно надійних забудовників з бездоганною діловою репутацією.

Ви завжди зможете дізнатися про наявність вільних площ, приміщень та їх актуальну ціну, зателефонувавши у відділ продажів Bila Vezha Group або замовивши дзвінок нашого менеджера натиснувши кнопку поруч.

Інформаційна довідка – Bila Vezha Group – група компаній, які займаються наданням повного циклу послуг у галузі будівництва та управління нерухомістю.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15070