Продажі BASF виросли на 15,7%

Продажі BASF виросли на 15,7%

Бізнес-центр BASF Росія та СНД опублікував результати своєї діяльності за 2010 рік. Продажі досягли безпрецедентного для компанії показника в 1 млрд 66 млн євро з урахуванням нафтогазових проектів. У порівнянні з попереднім роком показник виріс на 15,7% (у 2009 році оборот компаній, що входять в Бізнес-центр, перевищив 921 млн євро).

`Минулий рік став рекордним для нас. Динамічний відновлення економіки, що торкнулася всіх галузей, в яких працюють наші замовники, позитивно вплинуло на попит на нашу продукцію. Тривале зростання національних економік Росії і країн СНД, а також розширення портфоліо BASF, пов`язане з недавніми глобальними придбаннями концерну, дозволяє нам робити оптимістичні прогнози і на 2011 рік `, - говорить глава BASF в Росії і СНД Сергій Андрєєв.

2010 рік став роком блискучих результатів для всієї групи компаній BASF. Позитивні імпульси, відмічені у всіх без винятку регіонах світу, дозволили домогтися двозначного (у процентному вираженні) збільшення обсягів продажів. У підсумку вони склали 63900 мільйонів євро, що на 26% перевищує аналогічний показник 2009 року.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 8690