Пройшла прес-конференція `Міста-господарі ЄВРО-2012`
Олена Сердюк для BAU.ua

Пройшла прес-конференція `Міста-господарі ЄВРО-2012`

У рамках проведення міжнародного форуму будівельних матеріалів і технологій `InterBudExpo 2011` сьогодні, 22 березня, відбулася прес-конференція `Міста-господарі ЄВРО-2012`.

У рамках заходу пройшла презентація українських та польських міст-господарів ЄВРО-2012, на якій доповідачі також висвітлили ситуацію навколо ключових об`єктів, це, в першу чергу, стосувалося стадіону в Києві, а також стадіону та аеропорту у Львові.

Як заявив начальник відділу з питань підготовки стадіонів, тренувальних баз, Юнік Назар Євгенович, все те, що зараз відбувається в будівельній галузі, в рамках підготовки до ЄВРО-2012, можна назвати революцією, в хорошому сенсі цього слова. Ті терміни та обсяги, які виконуються, дуже серйозні. І вони дозволяють з упевненістю говорити, що все будівництво буде здано в строк.

На даний момент `Олімпійський` готовий на 77%, Львівський стадіон - на 55%. Це дані з щоденного моніторингу за станом справ на цих будівельних майданчиках. І фінансування, і темпи робіт дають впевненість у тому, що немає жодних ризиків і об`єкти будуть здані згідно затвердженого плану. Наприклад, Львівський стадіон планують здати в експлуатацію в жовтні цього року, щоб встигнути провести футбольні матчі і перевірити стадіон у роботі, як того вимагає УЄФА.
Ідентифікатор: 8684