Почав свою роботу міжнародний будівельний форум `InterBudExpo 2011`
Антоніна Семененко для BAU.ua

Почав свою роботу міжнародний будівельний форум `InterBudExpo 2011`

Сьогодні відбулося урочисте відкриття міжнародного форуму нових будівельних матеріалів і технологій `InterBudExpo 2011`, організатором якого виступив Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок.

У рамках виставки організована насичена бізнес-програма: конференції, семінари, круглі столи та презентації компаній та їх новинок.

Міжнародний будівельний форум представляє всі напрямки будівельної галузі. І в рамках заходу проходять 9 спеціалізованих виставок: `Проектування, будівництво, ремонт`, `Покрівля, ізоляція і фасади`, `КліматТехЕкспо`, `Вікна. Двері. Автоматика`, `Інтер`єр. Декор. Світло`, ` Кераміка та сантехніка`, `Інструмент. Електрообладнання`, `Озеленення, ландшафтний дизайн та садова техніка` і InterTECHexpo.

У цьому році `InterBudExpo 2011` зайняв майже 30 000 квадратних метрів, на яких розташувалися близько 800 компаній з 19 країн світу і практично зі всіх регіонів України.

На офіційному відкритті організатори виставки висловили надію, що учасники і відвідувачі форуму отримають максимум користі від спілкуваннях на стендах компаній та від участі в ділових заходах.

Місце проведення виставки: м. Київ, вул. Салютна, 2б, `КиївЕкспоПлаза`.
Ідентифікатор: 8683