Перший в Україні тест-драйв клею `Момент`довів: один момент і приклеєно на століття!
Фото Хенкель Баутехнік (Україна)

Перший в Україні тест-драйв клею `Момент`довів: один момент і приклеєно на століття!

8 лютого 2011, в Києві відбувся перший в Україні тест-драйв клеїв ТМ `Момент`. Найвідоміша марка компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)` підтвердила свою репутацію: клеїть швидко, клеїть все, клеїть на століття.

Ольга Ступіна, керівник відділу маркетингу компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Сьогодні найвідоміший бренд нашої компанії продовжує залишатися лідером у своєму сегменті ринку. У 2010 р. українці купили 516 408-XX-XX Показати телефон5164085 одиниць продукції під ТМ `Момент`. Фактично кожна третя сім`я на власному досвіді переконалася в перевагах наших технологій `.
Олександр Дехно, керівник відділу контролю якості і розвитку компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `На сьогоднішній день в сімействі клеїв` Момент `понад 100 продуктів, які можуть виконати практично будь-які завдання по склеюванню. Надійність наших розробок підтверджена записом у Книзі Рекордів Гіннесса. Всього 9 крапель секундного клею Loctite (ТМ, яку ми виробляємо за кордоном) знадобилося для того, щоб підняти автомобіль вагою понад 5 тонн `.

Перевертає уявлення
Фахівці компанії створили кімнату, в якій все перевернуто з ніг на голову: диван приклеєний до однієї стіни, люстра висить на інший, годинник - знаходяться у вас під ногами.

Клеїть міцно
Всього два тюбики `Моменту` знадобилося, щоб приклеїти 60-кілограмового чоловіка до стелі. Тест-драйвер у підвішеному стані вичавлював прес і розгойдувався під кутом 45 °.

Клеїть всі
Щоб переконатися в цій істині, тестерам було запропоновано викласти мозаїку логотипу МОМЕНТ за допомогою різноманітних матеріалів і восьми різних клеїв `Момент`. При тому, що в лінійці продукції під цією торговою маркою представлені універсальні клеї, наприклад, легендарний `Момент 1`, з багатьма матеріалами простіше працювати, використовуючи спеціалізовані варіанти. Прозорий `Момент Кристал` незамінний при склеюванні чашок, скла, шкіри, коли потрібна максимальна естетичність і непомітність шва. `Момент Марафон` найкраще підходить для склеювання взуття. Якщо потрібно надміцне з`єднання, необхідно скористатися клеєм `Момент 88`.


Клеїть на століття
Ще один тест на міцність. Кожен бажаючий міг скористатися приклеєними до стіни стільцями, щоб за допомогою фотографа відобразити `момент` для вічності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 8529