Президент доручив забезпечити військових житлом

Президент доручив забезпечити військових житлом

Президент України Віктор Янукович доручив Прем`єр-міністру Миколі Азарову, Міністру оборони Михайлу Эжелю й Міністру регіонального розвитку та будівництва Володимира Яцубі до 1 вересня розробити невідкладні заходи щодо поліпшення житлового забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей, передбачивши вдосконалення правової бази у цій сфері.


Як повідомляє прес-служба глави держави, згадані чиновники повинні до 15 вересня опрацювати питання забезпечення фінансування будівництва постійного та службового житла для військовослужбовців та членів їх сімей, розглянувши при цьому доцільність збільшення таких витрат за рахунок загального фонду Державного бюджету.


Крім того, до 25 серпня має бути розглянуто питання надання державних гарантій за зобов`язаннями суб`єктів господарювання, що перебувають у сфері управління Міноборони, на будівництво житла для військовослужбовців та членів їх сімей.


Нагадаємо, раніше народний депутат від НУНС, лідер партії `Громадянська позиція` Анатолій Гриценко заявив, що після секвестру держбюджету-2010 у загальному фонді на житло військовим коштів не залишилося.

http://news.liga.net/
Ідентифікатор: 7821