VIVACOLOR повернувся на лакофарбовий ринок України

VIVACOLOR повернувся на лакофарбовий ринок України

На лакофарбований ринок України повернувся естонський бренд фарб VIVACOLOR, який належить до Tikkurilla Group, Фінляндія.

У вересні 2023 року на українському лакофарбовому ринку з’явилась продукція VIVACOLOR. Офіційним імпортером бренду в Україні виступила компанія  ELEMENT Україна. VIVACOLOR займає нішу якісного та доступного продукту, який виробляється у Фінляндії та Швеції.

З вересня на полицях національної мережі торговельних центрів Епіцентр та мережі фірмових студій ELEMENT доступна флагманська п’ятірка VIVACOLOR:
  • Фарба для стель Ceiling 3
  • Фарба для стін Wall 7
  • Глибокоматова фарба з оксамитовим ефектом Wall 4
  • Зносостійка акрилатна фарба для стін Acrylate Matt
  • Фасадна лазур Villa Lasur

Продукція має п’ять ступенів екологічної сертифікації, серед яких Nordic Swan Ecolabel - найвимогливіший стандарт скандинавських екологічних норм. Екомаркування Nordic Swan Ecolabel є одним із найжорсткіших екологічних сертифікатів у світі. Також продукти VIVACOLOR схвалені Союзом з астми та алергії Естонії, тобто підходять людям з чутливою шкірою або людям, страждаючим алергічними захворюваннями.

Серед зручностей в роботі з VIVACOLOR – тонування за колірними картами Tikkurila Symphonia, однією з найдосконаліших колірних систем на ринку. А це - можливість відтворення понад 2000 відтінків для майстрів та їх клієнтів.

Армен Кургінян, комерційний директор ELEMENT Україна:
«VIVACOLOR – перевірений часом бренд, який через збалансований вивірений асортимент задовольняє 99% потреб кінцевих клієнтів та майстрів. Хтось може сказати – «не на часі!». Але ми з командою віримо, що VIVACOLOR буде ще одним містком між Україною та світовим лідером з виробництва фарб, і почне відігравати важливу роль у нашій відбудові».

VIVACOLOR - найпопулярніший бренд фарб в балтійських країнах. Продукти VIVACOLOR були розроблені та виробляються на підприємствах Tikkurila, Фінляндія. В червні
2021 року Tikkurila увійшла до складу глобального концерну PPG Industries, який є найбільшим у світі виробником фарб для різних індустрій. Влітку 2023 права офіційного дистриб'ютора VIVACOLOR в Україні отримала компанія ELEMENT Україна.

ELEMENT Україна – один з найбільших операторів на лакофарбовому ринку України, що входить до складу групи компаній SILTA. Компанія працює за дистриб'юторською моделлю та з 2009 року розвиває власні бренди ELEMENT та ELEMENT Decor.
Протягом 2018, 2019 та 2020 років компанія тричі відзначена премією «Українська народна премія» серед виробників лакофарбової продукції.
Ідентифікатор: 15498