Нова серія стаціонарних охолоджувачів повітря MASTER

Нова серія стаціонарних охолоджувачів повітря MASTER

Компанія MCS Group, яка входить в міжнародну групу DANTHERM випустила на ринок нову серію стаціонарних охолоджувачів повітря MASTER серії ВСМ. Це високоефективні системи охолодження для великих промислових об'єктів з низькими експлуатаційними затратами. Зовнішнє гаряче повітря зволожується та охолоджується проходячи через змочені водою фільтри, а пізніше подається при набагато нижчій температурі в приміщення. Таким чином йде постійне оновлення повітря в приміщенні усуваються неприємні запахи, запилення. мікроби. Потужне охолодження можливе з потоками повітря 19000 м3/год, 31000 м3/год, 50000 м3/год. Споживана потужність відповідно 1,1 кВт, 3,0 кВт і 4,0 кВт.
Нижній, верхній або боковий вихід охолодженого повітря. Відповідно можливість вибору монтажу для різних об'єктів на даху або на стіні.
Автономна система очистки води. УФ лампа для дезинфекції води.
Фільтри які очищують повітря, яке подається в приміщення.
Система автоматичного управління роботою осушувачів SUPERMASTER, як для одного осушувача, так і для групи осушувачів (до 31 шт). На даний час, це сама сучасна система управління охолоджувачами повітря на ринку. Всі основні функції охолоджувачів можна налаштувати через хмару на ноутбуці або смартфоні. Обладнання працює автономно регулюючи витрати води і потоки повітря в залежності від заданої температури і вологості повітря в приміщенні. Можливість програмно встановлювати період автоматичної очистки агрегатів від забруднень. Контроль збоїв в системах охолодження – на моніторі висвітлюються коди несправностей.
Обладнання також може працювати в режимі вентиляції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 252 XX XX +380 50 252 3819
+380 50 252 XX XX +380 99 212 8676
Ідентифікатор: 15233