Надійшла технологія сушіння компанії AERIAL для багатошарових конструкцій

Надійшла технологія сушіння компанії AERIAL для багатошарових конструкцій

Для сучасних будівель, де використовуються кілька шарів матеріалів для підлоги стін, стелі, традиційна технологія сушіння за допомогою конденсаційних осушувачів повітря не завжди оправдана. Наприклад, будь-яка ізоляція виготовлена з пластику непроникна для води. Вода не випаровується в атмосферу і не може бути забрана класичним осушувачем повітря. Вода затримується всередині конструкції, де з часом проникає в інші шари будівлі викликаючи цвіль і корозію.

Надійшли системи осушування AERCUBE німецької компанії AERIAL, яка входить в міжнародну групу DANTHER, котрі забирають стоячу воду через всмоктування з будь-яких шарів ізоляції. Воду відокремлюють, а вологий повітряний потік фільтрується через кілька фільтрів. Це запобігає потраплянню забруднюючих факторів в атмосферу, грибків, бактерій, хімічних сполук.

При спільному використанні з кондинсаційними осушувачами повітря АЕРІАЛ та MASTER міжнародної компанії DANTHERMGROUP, технологія дозволяє швидко і ефективно осушувати приміщення різної складності.
Оскільки, як нові, так і старі будівлі продовжують будуватися і модернізуватися за допомогою більш складних ізоляційних матеріалів, технології сушіння повинні також відповідати новим викликам для ефективного виконання проєктів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 252 XX XX +380 50 252 3819
+380 50 252 XX XX +380 99 212 8676
Ідентифікатор: 15227