Група Dantherm випустила новий вебсайт
DANTHERM вебсайт

Група Dantherm випустила новий вебсайт

Група Dantherm - провідний постачальник продуктів та рішень для контролю клімату, анонсувала випуск нового вебсайту компанії.
Мета цього вебсайту - поділитися усіма знаннями та досвідом накопиченим групою з початку заснування першого бренду DANTHERM в середині 1950 років.
На сайті розміщена інформація про обладнання 9 брендів DANTHERM, можливість підбору відповідного обладнання та рішень для 22 різних галузей від промисловості, логістики і телекому до сільського господарства.
Опубліковано близько 50 статей, орієнтованих на професіоналів ринку, які дають можливість стежити за новинками технологій DANTHERM для опалення, охолодження, сушіння, вентиляції. Список статей постійно розширюється.
Клієнти групи Dantherm мають можливість отримати вигоду від всебічної бази знань та досвіду, завдяки понад трьом сотням продуктів та рішень DANTHERM для контролю клімату, що продаються у всьому світі.
Штаб-квартира групи Dantherm знаходиться в Сківе, Данія, а також має компанії в Норвегії, Швеції, Великобританії, Німеччині, Франції, Швейцарії, Італії, Іспанії, Польщі, Росії, Китаї та Об'єднаних Арабських Еміратах, а також глобальну дистриб'юторську мережу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 252 XX XX +380 50 252 3819
+380 50 252 XX XX +380 99 212 8676
Ідентифікатор: 15143