Bosch планує локалізувати виробництво електроінструменту в Україні
Фото: Bosch
Президент Bosch у регіоні Штеффен Хоффманн під час пресбранчу в Києві

Bosch планує локалізувати виробництво електроінструменту в Україні

Представники Bosch підтвердили намір організувати виробництво електроінструменту в Україні під час зустрічі з першим віцеміністром – Міністром економіки України Олексієм Любченко з уповноваженим представником та президентом групи Bosch в Україні, Росії, Республіці Білорусь, Центральній Азії, Монголії й на Кавказі Штеффаном Хоффманном (Dr. Steffen Hoffmann).

Наразі компанія вивчає місце для виробництва, аналізує близькість ринків збуту, кваліфіковану робочу силу та організаційні питання, а також державну підтримку стратегічних інвесторів.
Раніше уряд заявив, що для інвестицій у розмірі понад 20 млн євро та в разі створення понад 80 робочих місць, пропонують податкові пільги, митні преференції в разі ввезення обладнання тощо.

Президент Bosch у регіоні Штеффен Хоффманн вступив на посаду 19 січня 2021 року й підтвердив курс на збереження позицій компанії в Україні:
«Я вважаю, що в регіону прекрасні довгострокові перспективи зростання. Ми продовжимо курс на збереження лідируючих позицій в Україні та сусідніх країнах із точки зору технологічного лідерства, зростання продажів і локалізацію виробництва».
Ідентифікатор: 15220