ЖК UNO City House – новобудова з високим індексом надійності
ІБК ОБРІЙ

ЖК UNO City House – новобудова з високим індексом надійності

Багатофункціональний житловий будинок UNO City House від Інвестиційно-будівельної компаніі «ОБРІЙ» визнано новобудовою з високим Індексом надійності за версією domik.ua.

Редакція порталу domik.ua продовжує розповідати про надійні новобудови столиці. У публікації, що вийшла днями, йдеться, зокрема, про Надійні новобудови Шевченківського району Києва.

«Матеріал ґрунтується на даних Bild.ua. Експерти сервісу вручну збирають відомості про житлові комплекси, що споруджуються у столиці. Проєкти оцінюють згідно з авторською методикою за 42-ма параметрами», – діляться автори Рейтингу.

Отже, за даними Bild.ua, у березні 2021 року квартири в Шевченківському районі столиці можна придбати у 28-ми комплексах на етапі будівництва. Проте тільки 10 з них мають високий Індекс надійності. Серед них ЖК UNO City House від Інвестиційно-будівельної компанії «ОБРІЙ».

Додамо найкоротшу відстань до станції метро з усіх новобудов столиці, стале утримання темпів будівництва й найближчий термін введення об’єкта в експлуатацію з представлених у ТОП 10 ЖК – 3 квартал 2021 року – в сукупності виходить, що наш Будинок є найпривабливішою та безальтернативною пропозицією на ринку нерухомості столиці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15108