Розпочалась Міжнародна будівельна виставка BAU 2015
Фото: BAU.ua
2015.01.20 Відкриття національного стенду на Міжнародній будівельній виставці BAU 2015.

Розпочалась Міжнародна будівельна виставка BAU 2015

19 січня у Мюнхені почала роботу BAU 2015 — будівельна виставка світового масштабу. У цьому році Україна вперше бере участь у виставці. Вітчизняну будівельну галузь представляє Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів під керівництвом Президента Івана Миколайовича Салія, передає прес-служба Спілки.

Сучасні підприємства України — ПБГ “Ковальска”, “Євротон”, “Керамейя”, “Сканрок”, “Термолайф” та інші — виставляють на окремому стенді свої матеріали, вироби та технології.
Серед виставкових заходів окрема увага приділяється бізнес-конференції "Україна: інвестуй в майбутнє", яка відбудеться 21 січня 2015 року о 10:00 і має на меті продемонструвати можливості вітчизняного будівельного комплексу для зарубіжних інвесторів та партнерів. У конференції візьмуть участь представники європейских бізнес асоціацій, фінансових інститутів та будівельних компаній.

Раніше повідомлялось, що Україна вперше візьме участь у BAU 2015.

Довідка:
BAU — міжнародна будівельна виставка, яка проходить раз на два роки у Виставковому центрі Munich Trade Fair Center (Мюнхен, Німеччина). У 2015 році виставка проводиться з 19 по 24 січня. Очікується, що цього року виставку відвідають 235 тис. людей з усього світу, які отримають можливість ознайомитися з провідними технологіями, новітніми будівельними матеріалами та сучасними розробками у галузі архітектури та будівництва, що їх будет представлено на стендах понад 2000 учасників з приблизно 40 країн світу. Організатор виставки — Messe Munchen International.
Ідентифікатор: 12625