«Кнауф Інсулейшн Україна» відзначена «золотом» Національного бізнес-рейтингу

«Кнауф Інсулейшн Україна» відзначена «золотом» Національного бізнес-рейтингу

За підсумками 2012 року компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» посіла перше місце - «золото» рейтингу - серед імпортерів скловолоконної продукції. Згідно з результатами рейтингу, заснованого виключно на статистичних даних, «Кнауф Інсулейшн Україна» була удостоєна звання «Лідер галузі».

Відзначимо, що підсумки рейтингу у сфері зовнішньоекономічної діяльності грунтуються на результатах загальнонаціонального статистичного ранжирування. Для визначення провідних компаній у кожній категорії, Державний комітет статистики України розглянув виконання українськими компаніями таких критеріїв, як прибутковість і ліквідність, масштаби бізнесу і платоспроможність, соціальна відповідальність, ефективне використання ресурсів та інвестиційна привабливість. Перше місце компанія посіла виходячи їх сумарного балу серед імпортерів в категорії «Скло та вироби зі скла: Скловолокно та вироби з нього». За оцінкою оргкомітету міжнародного економічного рейтингу, цей показник є одним з кращих за історію проведення офіційного рейтингу.

«Ми високо цінуємо, що діяльність нашої компанії за 2012 була відзначена «золотом» рейтингу, - прокоментував Андрій Павлик, генеральний директор «Кнауф Інсулейшн» в регіоні Україна, Білорусь, Молдова і Закавказзі. - Ми змогли посісти перше місце серед компаній, що постачають мінераловатні утеплювачі на ринок України, завдяки згуртованій роботі всього колективу і професійному підходу до побудови партнерських відносин з клієнтами».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10819