Виставка "Енергозбереження. Будівництво". 24-27 квітня, Чернівці, спорткомплекс "Олімпія", вул. Воробкевича.
Чернівецька ТПП
Виставка "Енергозбереження. Будівництво"

Виставка "Енергозбереження. Будівництво". 24-27 квітня, Чернівці, спорткомплекс "Олімпія", вул. Воробкевича.

Увага! Запрошуємо всіх бажаючих на спеціалізовану міжнародну XIII виставку «Енергозбереження. Будівництво», в якій компанія "Енергія природи" візьме участь з 24 по 27 квітня в Чернівцях у спортивному комплекс і«Олімпія».

Організатор виставки - Чернівецька торгово-промислова палата.

Сьогодні в умовах зростаючого попиту на енергетичні ресурси, а також зменшення запасів традиційних видів палива, застосування енергоефективних та енергозберігаючих технологій, використання поновлюваних і альтернативних джерел енергії, залишається одним з пріоритетних напрямків у розвитку народного господарства України.

Головною темою виставки традиційно є сучасні продукти і технології для екологічного функціонування промислових і житлових об'єктів.

Нинішня XIII спеціалізована виставка «Енергозбереження. Будівництво», є своєрідним оглядом досягнень в цій сфері. Подібний захід сприяє ознайомленню вітчизняних фахівців з новітніми розробками в цій області і просуванню даних розробок на ринок країни.

За роки свого існування, виставки з енергозбереження в Чернівцях зарекомендували себе як одні з кращих в західному регіоні України. Адже учасники представлені практично всіма областями, а також гостями з Литви, Польщі, Румунії та інших країн.

Цього року планується зібрати 50-60 фірм відомих виробників і представників будівельної галузі, які пропонують новітні технології в системах опалення, будівельних та оздоблювальних матеріалів.

На виставці відвідувачі зможуть отримати консультації та рекомендації від фахівців сучасних технологій з мінімізації енергоспоживання, з використання поновлюваних джерел енергії, дізнатися про екологічні та економічні аспекти будівництва.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 68 090 XX XX +380 68 090 0875
+380 68 090 XX XX +380 66 846 4712
+380 68 090 XX XX +380 372 576 164
Ідентифікатор: 10820