Knauf Insulation – «Кращий утеплювач 2016 року» за версією рейтингу «Українська народна премія»

Knauf Insulation – «Кращий утеплювач 2016 року» за версією рейтингу «Українська народна премія»

За підсумками 2016 року компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» стала переможцем в номінації «Кращий утеплювач» за результатами незалежного рейтингу «Українська народна премія - 2016».
Даний рейтинг є відомим національним проектом, мета якого – визначити кращі товари та послуги, представлені на українському ринку. Це повномасштабний проект, який охоплює практично всі напрямки в сфері виробництва товарів і послуг, такі як бізнес і фінанси, продукти харчування, медицина, нерухомість і ремонт, ЗМІ, техніка, автомобілебудування та ін.
Відмінною особливістю проекту є те, що в голосуванні взяли участь українські споживачі – найсправедливіше, але в той же час і найсуворіше журі. Саме на підставі їх вподобань і смаків були визначені лідери українського ринку – переможці в номінаціях, які набрали найбільшу кількість голосів.
«Будь-яка компанія, будь то виробник високотехнологічного обладнання, клініка, консалтингова компанія або служба таксі, прагне досягти народного визнання і довіри своїх клієнтів. Але це вершина айсберга, кінцевий результат. Адже щоб домогтися визнання, потрібно виконати величезну роботу, створити якісний продукт або послугу, які б до того ж мали переваги перед своїми конкурентами і полюбилися споживачам. Саме тому перемога в даному рейтингу є особливо цінною для нас. Це свідчить про те, що ми на правильному шляху», – зазначив Андрій Павлик, регіональний директор «Кнауф Інсулейшн» в Україні, Білорусі та Молдові.
Сьогодні «Кнауф Інсулейшн Україна» – це єдина компанія на українському ринку, яка застосовує еко-безпечну технологію виробництва мінеральної вати на основі скляного штапельного волокна ECOSE® Technology – без додавання формальдегіду, штучних барвників і відбілювачів. Утеплювачі, вироблені за даною технологією, мають відмінні показники енергоефективності, а також відповідають найвищим стандартам повітряного комфорту в приміщеннях.
Варто зазначити, що перемога в рейтингу «Українська народна премія» для компанії «Кнауф Інсулейшн Україна» не єдина. Так, в 2012 році компанія була відзначена нагородою «Лідер галузі». Ці перемоги є для нас мотивацією до подальшого розвитку і дозволяють міцно закріпити лідерські позиції на ринку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 13776