Восени пройде дев'ята міжнародна спеціалізована виставка автоматизації

Восени пройде дев'ята міжнародна спеціалізована виставка автоматизації

З 19 по 21 листопада 2013 року в Києві у ВЦ «АККО Інтернешнл» відбудеться дев'ята спеціалізована виставка обладнання та засобів промислової автоматизації AISS-AutomaticA-2013.

Генеральний партнер виставки - SIEMENS.
Генеральний спонсор виставки - Honeywel.l
Спонсори виставки - А-ТЕКС, Проксис.

Впевнено стартувавши дев'ять років тому, виставка AISS-AutomaticA не тільки зуміла зберегти взятий темп, але і стала професійним бізнес-майданчиком для просування систем і засобів автоматизації на українському ринку.

Традиційно в рамках виставки AISS-AutomaticA буде представлена ​​спеціалізована експозиція електронних компонентів і комплектуючих - AISS-ElectronicA-2013!
Експозиція AISS-ElectronicA-2013 дає чудову можливість продемонструвати широкий спектр технологій, продуктів і рішень для електронної промисловості.
Основні тематичні розділи експозиції AISS-ElectronicA-2013:
Електронні компоненти і комплектуючі
Технологічне обладнання та матеріали для виробництва виробів електронної промисловості
Світлодіодні технології, матеріали, чіпи та обладнання для їх виробництва
Експозиція AISS-ElectronicA-2013 в рамках виставки AISS-AutomaticA-2013 дозволить учасникам (розробникам, виробникам, дистриб'юторам) найбільш повно представити свою продукцію та послуги, а відвідувачам можливість оперативного пошуку рішень з усього комплексу питань.

В рамках виставки AISS-AutomaticA-2013 і експозиції AISS-ElectronicA-2013 будуть проходити семінари та презентації різної тематики з демонстрацією кращих товарів і новітніх технологій.

Якісний склад відвідувачів - одна з основних складових успіху виставки AISS-AutomaticA. Виставка мала і має високий рейтинг серед керівників і технічних фахівців.

У розвитку економіки будь-якого регіону важливу роль відіграє стан промисловості. Бути конкурентоспроможними, збільшувати обсяги виробництва, організовувати сучасний менеджмент підприємства зможуть тільки при веденні постійного діалогу бізнесу з представниками промисловості, науки, державних структур.

Виставка AISS-AutomaticA-2013 і спеціалізована експозиція AISS-ElectronicA-2013, безумовно, сприяє цьому діалогу. Просування наукових розробок, товарів і послуг, допомога в ефективному використанні на виробництві досвіду провідних українських та зарубіжних підприємств, вирішення завдань технічного переоснащення промисловості - ось цілі, які ставить перед собою організатори, партнери та учасники виставки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10623