Весняний будівельний форум у Львові
Фото: Гал Експо

Весняний будівельний форум у Львові

З 19 по 22 березня у Львівському Палаці спорту «Україна» відбудеться Весняний будівельний форум. Традиційно в рамках форуму пройдуть два окремих виставкових заходи:
ХХVI I  міжнародна виставка "БудЕКСПО-весна" ,
VIII Спеціалізована виставка „Вікна.Двері.Дах”

Весняний Будівельний Форум – головна подія Західного регіону будівельної тематики, що відбувається за підтримки Львівської ОДА та Львівської міської ради. Офіційними партнерами виставок є компанія REHAU та національна мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів НОВА ЛІНІЯ.

Весняний будівельний форум - найбільший спеціалізований захід в західному регіоні, де для Вас надається прекрасна можливість безпосередньої реклами та впливу на цільову групу клієнтів. Окрім того, це прекрасна можливість підтримання позитивного іміджу фірми, підвищення рівня зацікавленості потенційних споживачів, обміну досвідом між професіоналами, встановлення перспективних партнерських зв'язків та багато іншого.

Форум 2012 р налічував понад 150 учасників майже зі всіх регіонів України, а також, Іспанії, Італії, Франції, Німеччини, Польщі та Білорусії.

На Весняному Будівельному Форумі можна було не лише ознайомитись з новими пропозиціями, а й поспілкуватись з професіоналами, отримати кваліфіковану консультацію, налагодити представницьку мережу.

Участь в даному заході стане  чудовою  нагодою для промоції Вашої фірми на українському ринку буд-індустрії 

Весняний будівельний форум щороку активніше стає місцем зустрічей ділових кіл, місцем гарячих дискусій, презентацій, які дають нові імпульси, нові ідеї, нові можливості, нові знання представникам різних сфер для розвитку їхнього бізнесу.

В рамках Форуму 2013 р. відбудеться багато супутніх заходів !!!
Запрошуємо Вас  до співпраці!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 322 94 XX XX +380 322 949 112
+380 322 94 XX XX +380 67 332 9252
+380 322 94 XX XX +380 322 949 113
Ідентифікатор: 10624