У жовтні пройде форум-виставка «SMART CITY 2012!»
Фото: Смарт Експо

У жовтні пройде форум-виставка «SMART CITY 2012!»

Запрошуємо Вас взяти участь у шостому міжнародному спеціалізованому форумі-виставці «SMART CITY 2012!», яка пройде з 23 по 24 жовтня 2012, ВЦ AKKO Інтернешнл, м. Київ

 Унікальність SMART CITY 2012 полягає в тому, що це єдиний в Україні форум, експозиція виставки та тематичні сесії конференції якого представляють провідні світові технології, обладнання та рішення в контексті всього міста:

SMART CITY = Smart Building + Smart Networks & Services

Для роботи Форуму було створено науково-консультативну раду, в який запрошені провідні експерти, керівники економічних відомств, представники політичних і громадських організацій, великого бізнесу, вищих навчальних закладів, фахівці різноманітних напрямків - активна і прогресивна частина сучасного суспільства.

Поліпшення рівня життя та умов роботи в міських умовах залишаються вкрай актуальними питаннями, які є складовими частинами репутації будь-якого міста і впливають на ступінь його інвестиційної привабливості.

Учасники Форуму у відкритій дискусії зможуть обговорити питання розвитку міст, сучасні аспекти міського життя. В рамках форуму будуть розглянуті нові підходи до містобудування, безпеки, екології, житлової і транспортної інфраструктури, соціальної сфери.

ТЕМАТИЧНІ ДНІ ФОРУМУ:

23 - 24 жовтня - Smart Building.
Будівля - як стійка динамічна система сервісів заданого рівня якості, надійності, безпеки і економічної ефективності.

24 жовтня - Smart Networks & Services
Муніципальна інфраструктура як стійка система міських комунікацій і сервісів заданого рівня якості (комфорту), надійності, безпеки і економічної ефективності.

Серед учасників і спікерів форуму:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, Київський політехнічний інститут, Конфедерації будівельників України, Alpha Grissin Infotech Ukraine (Emerson Network Power), Drees & Sommer, Embedded Systems (Латвія), Fabrique de FORMe, IBM, Inteldome, Schueco, Smartmatic, Synergia SE
(R & M), АК "ДИНАСТІЯ", Гехана-УКРАЇНА, Інженерна Логіка, Premium Climate (Carel), Сіменс Україна, Солітон, СЕА Електронікс, Хоневелл Україна та інші компанії.

Підтримка державних установ і професійних організацій та їх участь у форумі внесли істотний внесок у проект, надавши йому ще більшу значимість і надавши всі умови для прямого діалогу між представниками компаній, асоціацій, професійних спілок, розробників, інвесторів і державою.

Експозиція виставки та тематичні сесії конференції в рамках форуму SMART CITY відіграють важливу роль у популяризації та сприяння сталого розвитку муніципальних утворень як якісної, безпечної, ефективної і дружній природі та людям середовища.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10208