На сімферопольській виставці будуть представлені нові пропозиції будівельних компаній
Фото: Форум. римські виставки

На сімферопольській виставці будуть представлені нові пропозиції будівельних компаній

25-27 жовтня у сімферопольському СК «Дружба» проводиться 21-я міжрегіональна міжрегіональна спеціалізована виставка «Крим. Будіндустрія. Енергозбереження. Осінь-2012 ».
Вже більше 10 років виставка є кращим профільним заходом регіону, відрізняється насиченою діловою програмою, високою діловою активністю для відвідувачів аудиторії.

Близько 100 фірм з усіх регіонів України планують представити свої технології та продукцію.
Серед учасників: УКРГЕО-Проект, ТОВ, м. Київ, Енерджі Гроуп, ТОВ, м. Київ, РІН ЛТД, ТОВ, м. Запоріжжя, Промелектро, ТОВ, м. Харків, Дніпровський завод будівельних матеріалів, ТОВ, м. Дніпропетровськ, Фірма Магнет, ТОВ, м. Біла Церква, Артімет, ТОВ, м. Донецьк, Сучасні Спецтехнології, ТОВ, м. Тернопіль, Гідролюкс Плюс, ТОВ, м. Київ, Югенергоконсалтінг, ТОВ. м. Сімферополь, Компанія Вибір Профі ЛТД, ТОВ та ін.

Експозиція виставки представить нові пропозиції компаній, що працюють в галузі будівництва, електротехніки, енергетики, у тому числі відновлюваних джерел енергії:

ТОВ «Укргеопроект» представить широкий асортимент геодезичного обладнання (тахеометри SOKKIA серії CX і FX, лазерний 3D сканер TOPCON GLS-1500), програмного забезпечення (CREDO, TOPOCAD) і Трасопошукове обладнання (VIY, RIDGID). Співробітники компанії нададуть висококваліфіковану консультацію при виборі обладнання.

Компанія «Водний Мир Крим» в експозиції представить: басейни «Fiber Pools» - композитні басейни вищої якості Батутні накриття для будь-яких типів басейнів ТМ «Shield Pool Covers», а також інші типи накриттів елітні садові меблі провідних європейських виробників Gloster, Royal Botania , Point, Sifas, Glatz, Honeymoon, Manutti системи автоматичного поливу, системи водоочищення насосне обладнання, обладнання для басейнів і систем автополиву хімію для басейнів ТМ Crystal Pool терасну дошку Woodplast.

Команда ТМ ZENET представить на виставці лінійку карбонових обігрівачів ZENET, які розробляються в Німеччині, виробляються і тестуються під замовлення на найкращому заводі в Китаї. Переваги обігрівачів: не сушать повітря, не спалюють кисень, висока продуктивність тепла (800 Вт карбонового обігрівача еквівалентна 1800 Вт звичайного масляного), мале споживання електроенергії, нагрівальний елемент має необмежений термін служби і захищений від проникнення вологи, автоматичне відключення при падінні або нахилі, перегріві , швидке охолодження після відключення, моментальний обігрів.

Товариство з обмеженою відповідальністю фірма «Магнет» ексклюзивно в Україні представить алмазний інструмент для різання, свердління і шліфування бетону, залізобетону, попередньо напруженого бетону, асфальту та іншим будівельним матеріалам, виробництва ізраїльської компанії TOOLGAL Degania Industrial Diamond Tool Ltd. Продукція випускається під торговою маркою TOOLGAL сертифікована відповідно до ISO 9001 і відповідає вимогам ОSА - міжнародного стандарту для абразивного інструменту, що підтверджується відповідними сертифікатами.

"Рудьянов Energy" в цьому році робить основний акцент на тверде паливо та представляє абсолютно нову для Криму продукцію: високоефективні котли на дровах, вугіллі, пелетах котли-плити для опалення та приготування їжі каміни на дровах і пелетах, що вільно стоять печі і плити на дровах і вугіллі системи автоматики для твердопаливних котлів. Наші твердопаливні котли можуть самі виробляти розпал, контроль горіння та загасання! Все обладнання традиційно тільки європейської збірки!

Компанія «Ledmax», учасник виставки, представить у експозиції світлодіодну стрічку на 240 діодів на метр. Ця стрічка четверної щільності на чіпах 3528. Споживання струму 19,6 Вт Світловий потік 1100 Лм. Гарантія 2 роки. Гнучка друкована плата білого кольору (стрічка) з самоклеющейся плівкою на зворотному боці. Стрічка може бути розрізана на сегменти (лінія відрізу відзначена на світлодіодній стрічці) без втрати їх працездатності, сегменти різання по 5см. Можливе також регулювання яскравості світіння за допомогою диммера.

Вхід на виставку вільний.
25 жовтня з 10.00 до 18.00
26 жовтня з 10.00 до 18.00
27 жовтня з 10.00 до 16.00
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3865254606 XX XX +38 (652) 54-60-66. 546-746
+3865254606 XX XX +380 67 652 5773
+3865254606 XX XX +380 652 546 746
Ідентифікатор: 10191