Восени пройде семінар на тему: `Енергоефективність: технології, менеджмент - можливості Автономної Республіки Крим`
Форум. Кримські виставки
20 Міжрегіональна спеціалізована виставка `Крим. Будіндустрія. Енергозбереження` 2011

Восени пройде семінар на тему: `Енергоефективність: технології, менеджмент - можливості Автономної Республіки Крим`

Рішення проблем у сфері енергоефективності можливо тільки на основі державно-приватного партнерства. Автономна Республіка Крим зацікавлена в активному розвитку всіх галузей економіки республіки на основі підвищення їх енергетичної ефективності, застосуванні сучасних передових технологій і матеріалів.
Для надання реального сприяння підприємствам і організаціям Криму і України Республіканський комітет АР Крим по паливу, енергетиці та інноваційній політиці спільно з іншими органами республіканської виконавчої влади проводить черговий науково-практичний семінар на тему: `Енергоефективність: технології, менеджмент - можливості Автономної Республіки Крим`.

Семінар проводиться 26 жовтня 2012 року в рамках 21-ої Міжрегіональної спеціалізованої виставки `Крим. Будіндустрія. Енергозбереження`.


Організатори: Рада Міністрів АР Крим, Республіканський комітет АР Крим по паливу, енергетиці та інноваційній політиці, Республіканський комітет АР Крим з будівництва та архітектури, Міністерство регіонального розвитку і ЖКГ АР Крим, ТОВ `Форум. Кримські виставки`, Торгово-промислова палата Криму.

У роботі семінару беруть участь керівники і фахівці енергетичного, будівельного та комунального секторів економіки АР Крим, представники органів місцевої влади та самоврядування, бюджетних організацій, комунальних служб, вчені, керівники енергетичних, будівельних компаній, у тому числі інвестиційних.

Основні теми семінару:
- Досвід проведення енергетичних аудитів та обстежень підприємств, установ, організацій, міст.
- Санація будівель як вирішення проблеми модернізації житлового фонду.
- Перспективи використання когенераційних технологій в ЖКГ та суспільному виробництві.
- Технології та обладнання для ефективного використання природного газу та електроенергії в енергоємних галузях економіки.

Запрошуємо до участі в семінарі представників наукових і комерційних підприємств, які займаються питаннями використання поновлюваних джерел енергії, новітніми енергоефективними технологіями. Використовуйте наш семінар для презентації Ваших технологій і продукції. Сподіваємося, що Ваше активну участь в семінарі дозволить перевести поняття енергоефективності в практичну площину, а тісна взаємодія допоможе реалізовувати конкретні енергоефективні проекти на території АР Крим.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3865254606 XX XX +38 (652) 54-60-66. 546-746
+3865254606 XX XX +380 67 652 5773
+3865254606 XX XX +380 652 546 746
Ідентифікатор: 9984