Dow Solar вручили 12,8 млн. доларів на розвиток наступного покоління BIPV

Dow Solar вручили 12,8 млн. доларів на розвиток наступного покоління BIPV

Dow Solar, підрозділ компанії Dow Chemical, виграло трирічний грант у розмірі 12,8 млн. доларів для реалізації програми по значному скороченню витрат на будівництво інтегрованих сонячних батарей (BIPV - фотоелектричні матеріали, які використовуються для заміни звичайних огороджувальних конструкцій, таких як дах, вікна і фасади).

Програму фінансує Міністерство енергетики США. У ній задіяні лідери всього ланцюжка створення вартості сонячних рішень, включаючи постачальників рішень, національні лабораторії, університети, провідні підприємства з розробки електроніки та будівельні компанії. Фонд складає 22,4 млн. доларів. Мета програми - в кінцевому результаті отримати надійний, недорогий продукт для побутового споживання.

Компанія Dow наприкінці цього року запустить практичне вирішення поставленого завдання - BIPV сонячну черепицю POWERHOUSE. Вона приваблива і проста в установці і обслуговуванні. Очікується, що з запуском нової продукції буде створено понад 1275 прямих робочих місць протягом найближчих п`яти років.
Ідентифікатор: 9302