Акція `Кнауф Інсулейшн Україна` і `Нової Лінії`

З 5 вересня по 5 жовтня 2011 року в національній мережі декоративно-будівельних гіпермаркетів `Нова Лінія` проводиться акція від компанії `Кнауф Інсулейшн Україна` - при покупці двох рулонів утеплювача - отримайте подарунок!

Згідно з умовами акції, проведеної компанією `Кнауф Інсулейшн Україна` та мережею декоративно-будівельних гіпермаркетів `Нова Лінія`, при покупці двох рулонів утеплювача ТМ Knauf Insulation, покупець гарантовано отримує подарунковий набір (рукавички та рулетку).

`Наша компанія підтримала ініціативу мережі` Нова Лінія `по проведенню акції, щоб показати покупцям, що наші утеплювачі не тільки ефективні, екологічні і доступні, але і з ними просто, легко і комфортно працювати`, - зазначив Олександр Мануйло, начальник відділу продажів компанії `Кнауф Інсулейшн Україна`. - `Нова Лінія` - це надійний партнер, який забезпечує високий рівень організації просування і продажів теплоізоляційних матеріалів `.

Акція від ТМ Knauf Insulation проводиться у всіх магазинах мережі `Нова Лінія` і триває з 5 вересня по 5 жовтня 2011 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9303