Каркас даху терміналу D `Борисполя` готовий на 25%

Каркас даху терміналу D `Борисполя` готовий на 25%

У зоні центрального процесора пасажирської галереї терміналу D аеропорту `Бориспіль` виконано 25% робіт з монтажу металоконструкцій покрівлі. Про це Інформаційному центру `Україна-2012` повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект) з посиланням на прес-службу аеропорту.

Також у зоні центрального процесора тривають влаштування скляного фасадного огородження, внутрішні оздоблювальні роботи, роботи з влаштування стінових каркасів гіпсокартонних систем, ведеться монтаж внутрішніх інженерних мереж.

Поряд з цим, на будівництві терміналу D `Борисполя` вже завершено монтаж покрівлі та влаштування скляного фасадного огородження у південній та північній частині пасажирської галереї.

Станом на 4 травня 2011 року на будівництві терміналу D аеропорту `Бориспіль` виконано близько 50 % будівельно-монтажних робіт. У новому термінальному комплексі здійснюються роботи із встановлення ескалаторів та ліфтів, монтаж системи обробки багажу, встановлення металевих конструкцій пасажирських посадкових трапів.

Нагадаємо, що почали будувати термінал D `Борисполя` в листопаді 2008 року, а завершать у IV кварталі 2011 року.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8849